Лайм

Шановні, я просто жирна: Оля Цибульська різко відповіла на чутки про вагітність

Артистка звернулася до слухачів із закликом

Шанувальники підозрюють у вагітності не лише співачку Надю Дорофєєву, але і її колегу - Олю Цибульську. Остання відповіла на подібні заяви у свій бік та спростувала чутки про те, що вона при надії.

Так, у інтерв'ю Славі Дьоміну Цибульська не стала підбирати слів і заявила, що під час війни набрала зайву вагу. І про вагітність тут мова не йде. "Шановні, я просто жирна", - різко сказала вона.

Читайте також: Не хотів бути батьком: Брітні Спірс заявила, що зробила аборт під час стосунків з Тімберлейком.

Фото: instagram.com/cybulskaya

"Я б хотіла звернутися до людей зараз: будь-ласка відчепіться один від одного. Дуже легко критикувати чиюсь зовнішність, робити якісь зауваження. Хтось без волосся, тому що голиться, а хтось – тому що бореться із страшною хворобою. Хтось набирає вагу не тому що при надії, а тому що в дикому стресі, проходить якесь психічне лікування, приймає антидепресанти, які впливають на гормональний фон. Це складна особиста історія", - також зазначила виконавиця.

37-річна зірка не приховує, що має комплекси через зайву вагу. Проте заявляє, що наразі на шляху до того, аби повернутися до бажаної форми.

"Був 2019 рік, коли я схудла, і я собі дуже подобалась. Я важила 55 кг. Зараз я заїла всі свої стреси, і моя вага 68. Це комплекс. Комплекс – це як волосся на ногах: ти збриваєш – воно виростає. Коли я приходжу в якусь форму – я собі подобаюся. Я все таки за любов до себе. Це не означає, що треба лежати на дивані і обкластися фаст-фудом. Навпаки, коли ти любиш себе, ти кажеш собі: "Дівчинко, життя головне не прос*ати. Давай бери себе в руки". От для мене це про любов до себе", - ділиться своїми думками на рахунок цього вона.

Читайте на тему: Українець українцю ворог: Катя Осадча заступилася за зірок, яких захейтили у мережі.

Фото: instagram.com/cybulskaya

Наостанок Цибульська закликала людей менше фокусуватися на зовнішньому і більше звертати увагу на внутрішнє. За її словами, більшість уже готові перейти на "цей наступний рівень". Також співачка прокоментувала, як іноді може реагувати на критику на свою адресу у коментрях:

"Давайте переставати говорити про зовнішнє. Давайте переставати чіплятися одне до одного і шукати якіть недоліки – і так всім важко, і так рівень болю максимальний зараз у всіх. Часом, коли в мене є настрій, я реагую на хейт. Я відписую і посилаю. Я знаю, що є люди, які болісно це сприймають. Мені все одно, я вже не реагую. Мені вже 37 років. Шоу-бізнес – це жорстока школа".

  • Нещодавно вагітна Лілія Ребрик відповіла на закиди, що третя дитина допоможе її чоловіку відкосити від армії.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У Мальме проходить "Євро­­бачення-2024" - онлайн-трансляція першого півфіналу

7 травня о 22:00 за Києвом стартує "Євробачення-2024" - дивитись онлайн трансляцію першого півфіналу конкурсу

alyona alyona і Jerry Heil виступили на "Євробаченні-2024" з потужним номером: відео

Як alyona alyona та Jerry Heil виступили у першому півфіналі "Євробачення-2024" - відео України

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування