Лайм

Вагітна Лілія Ребрик відповіла на закиди, що третя дитина допоможе її чоловіку відкосити від армії

Зірка не залишила критику поза увагою

Нещодавно Лілія Ребрик оголосила про вагітність, і поки одні продовжують вітати ведучу та її родину, інші - знаходять місце для хейту. Зокрема, деякі користувачі мережі у коментарях висловили думку, що народження третьої дитини - ніщо інше, як "можливість для її чоловіка відкосити від армії".

На подібні закиди в свою сторону знаменитість відповіла в Instagram. Вона опублікувала фото, на якому позувала із кругленьким животиком, а також висловила думку з приводу негативних висловлювань у бік свого обранця танцівника Андрія Дикого.

Читайте також: Лілія Ребрик розповіла, де буде народжувати третю дитину: в Україні, чи за кордоном.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Ребрик зауважила, що люди народжують дітей, "коли люблять одне одного, коли хочуть ще одну дитину і коли сам Всесвіт робить закоханим такий подарунок":

"Люди, які вважають, що дитину народжують, щоб "відскосити від армії" або виїхати за кордон, ЩО З ВАМИ? Ви серйозно розглядаєте дитину як інструмент досягнення чогось? Вдумайтесь: ви в народженні ДИТИНИ бачите вигоду! Ви за якими життєвими принципами взагалі живете? Так ось я вас здивую: люди народжують дітей, бо люблять одне одного! І відчувають, що готові народжувати ще, бо можуть дітей оточити любовʼю, турботою і виховати їх у міцній щасливій родині. І так - у своїй рідній країні! І так - МОЖУТЬ, бо працюють і податки сплачують".

Натомість хейтерам Лілія порадила "не бачити у всьому вигоду" та "дивитися на світ через серце", адже, за її словами, з такого ракурсу він "значно цікавіший". Наостанок майбутня багатодітна мама додала, що не видаляє коментарі, пожартувавши на рахунок цього, що любить читати "фантастичні версії" деяких користувачів мережі.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

"А ще - можливо, люди давно мріяли про третю дитину? Уявляю ваші коменти, якби це з нами сталося років через 5 або 7. Ох, тоді б ви розійшлися? А, знаєте, буває і таке, що і не планували дитину, а всесвіт подарував це диво. Що ж тоді робити, аби хейтерам вгодити. Сприймайте світ не через вигоду, а через серце - з цього ракурсу він значно цікавіший. P. S. До речі, мої коменти завжди відкриті, ще жодного не видаляла. Люблю читати ваші фантастичні версії! Але в бан відправити можу", - підсумувала вона.

Читайте на тему: Майте повагу: Христина Решетнік в день жалоби показала свою подорож і нарвалася на хейт.

Нагадаємо, про третю вагітність Лілія Ребрик оголосила на початку жовтня. Тоді вона опублікувала теплу сімейну фотосесію, на якій постала із кругленьким животиком. Разом із чоловіком ведуча виховує двох доньок: старшу Діану та молодшу Поліну. За свого обранця знаменитість вийшла у заміж у 2011 році. Стосунки між ними зав'язалися після закінчення зйомок "Танців з зірками", де вони разом приймали участь.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков