Лайм

Не хотів бути батьком: Брітні Спірс заявила, що зробила аборт під час стосунків з Тімберлейком

Знаменитість розповідає про особисте у мемуарах "Жінка в мені"

Протягом п'яти років (1997-2002) Брітні Спірс була разом із виконавцем Джастіном Тімберлейком. І коли у період їхніх стосунків вона завагітніла, її екс-обранець настояв на тому, аби артистка зробила аборт.

Виконавиця зізнається у своїх мемуарах "Жінка в мені", які будуть випущені вже наприкінці жовтня, що це рішення досі є для неї одним із найболючіших. Адже знаменитість хотіла залишити дитину, проте Тімберлейк вмовив її наважитись на аборт. Тоді музикант заявив, що їм обом ще рано ставати батьками, передає видання People.

Читайте також: Брітні Спірс публічно звернулась до синів на тлі чуток про вживання наркотиків.

Спірс і Тімберлейк у 2002 роціФото: Getty Images

"Я тоді дуже любила Джастіна. Я завжди знала, що якось у нас буде сім’я. Це сталося набагато раніше, ніж я очікувала. Але Джастін безперечно не був радий вагітності. Він сказав, що ми не готові до народження дитини, що ми надто молоді. Впевнена, що люди зненавидять мене за це, але я тоді погодилася не народжувати дитину. Не знаю, чи це було правильним рішенням. Якби я вирішувала сама, я ніколи б цього не зробила. І все ж таки Джастін був упевнений, що не хоче бути батьком", - розповідає Брітні у своїй книзі.

Закохані прийняли рішення розстатися у 2002-му році, і на той момент їм було 19-20 років. Після розриву стосунків Тімберлейк випустив трек "Cry Me a River", який присвятив своїй колишній коханій. Майже одразу він почав зустрічатися з акторкою Камерон Діаз.

Читайте на тему: Чоловік Брітні Спірс заявив, що вона зраджувала та била його: Сем Асгарі вимагає грошей.

Спірс і Тімберлейк у 2000 роціФото: Getty Images

Вже згодом, у липні 2004 року, співачка оголосила про заручини з Кевіном Федерлайном. У вересні наступного року зірка вперше стала мамою – народила сина Шона Престона Федерлайна.

Через рік, 12 вересня 2007 року, в Лос-Анджелесі вона народила другого сина - Джейдена Джеймса Федерлайна. У січні 2008 року, після розлучення пари, суд заборонив Спірс відвідувати дітей, задовольнивши клопотання Федерлайна.

Мемуари Брітні вийдуть у світ майже через два роки після того, як вона повністю була звільнена від опікунства батька за рішенням суду. Як повідомляється у прес-релізі, у книзі артистка вперше "розповість про свою неймовірну подорож, висвітлить незмінну силу музики", а також підкреслить важливість того, щоб "жінка мала можливість розкрити власну історію, не обмежуючись ніякими умовами".

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків