Лайм

Українець українцю ворог: Катя Осадча заступилася за зірок, яких захейтили у мережі

Телеведуча написала емоційний допис

Українська телеведуча Катя Осадча стала на захист зірок, які зазнали хейту у соціальних мережах. Зокрема вагітної Лілії Ребрик, якій дорікають, що третя дитина допоможе її чоловікові відкосити від армії.

"Що з нами сталося, чому на агресію з боку ворога ми відповідаємо агресією всередині країни? Вірю, що не всі агресивні та людина, що розважлива, що аналізує і вихована просто менше пише в соц. мережах коментарі й не має звичку хамити незнайомим людям чи писати про них позаочі образи, але ми маємо великий прошарок людей, які так можуть і роблять це", - пише ведуча в Instagram.

Читайте також: Марія Бурмака заступилася за покійну Ніну Матвієнко після згадок її суперечливих висловлювань.

Фото: instagram.com/kosadcha

Далі Осадча наводить приклади, які остаточно переконали її, що суспільство абсолютно до всього виявляє агресію. Катерина згадала історію Світлани Тарабарової, яка розповіла, що її сім'я виставила будинок на продаж, оскільки не може виплачувати кредит.

"Мій погляд на ці слова - жахлива ситуація, немає заробітків, війна, троє маленьких дітей, все це для людини та родини біда. Реакції в соц. мережах на допис - "теж мені проблема, багатьом ще гірше", "то навіщо народжувала третю дитину", "можна подумати найбідніші", "ох, давайте пожаліємо, може збір відкриємо". Тобто - людина не має права на життєву свою історію, вона не просить гроші, вона не просить, щоб її пожаліли, просто розповіла факт з життя та отримала хейт просто за те що вона є", - зазначає ведуча.

Також Осадча заступилася за Лілію Ребрик, яку захейтили після оголошення про третю вагітність.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

"Тут накинулися, що нині народжувати третю дитину це тільки для того, щоб уникнути мобілізації, інших варіантів кореспонденти-хейтери не припускають, тобто якщо ти маєш популярність і впізнаваність в Україні, не дай Бог тобі завагітніти третьою дитиною, адже з перших тижнів вагітності, раніше узд тобі потрібен візит до психоаналітика, щоб не збожеволіти від хейту", - пише вона.

Знаменитість відзначила, що хейту піддаються абсолютно всі зірки, причому з різних причин.

"Чому ми з об'єднаної нації перетворилися на людей, що кидаються на своїх? Чому робляться висновки зі своє точки зору і не аналізується нічого, не допускається інша точка зору чи кут погляду? Невже ми розучилися бути емпатичними?", - запитує Осадча.

Фото: instagram.com/kosadcha

Телеведуча не розуміє, як нація, яка так згуртувалася на початку повномасштабного вторгнення РФ, опинилася на стадії "українець українцю ворог".

"Іноді здається, що у нас хорошим може бути тільки мертвий... до нього претензій немає. Хоча ні - Ніна Митрофанівна [Матвієнко], царство небесне, теж потрапила під хейт, виявляється, що теж знайшлися ті, хто хейтив людину посмертно, ще не встигли поховати народну артистку", - обурилася вона.

Наостанок Катя Осадча додала, що вірить, що українці зможуть повернутися на шлях об'єднання та емпатичності.

Фото: instagram.com/kosadcha

Раніше Оля Полякова відповіла на критику через виступ на скандальному елітному весіллі у Львові.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували