Лайм

Євген Клопотенко заінтригував фото з нареченою біля РАЦСу: його вітають з весіллям

Шеф-кухар здивував шанувальників та знайомих

Євген Клопотенко рідко ділиться з публікою подробицями особистого життя, тому поява весільних фото у його соцмережах стала справжньою несподіванкою.

Український шеф-кухар опублікував в Instagram, Telegram та Twitter кілька кадрів із нареченою біля центрального київського РАЦСу. На фото Клопотенко одягнений у неохайний сірий костюм, рожеву футболку та крокси, а дівчина під руку з ним – у білу сукню з фатою, жовту шубу та кросівки.

Читайте також: Оля Полякова відповіла на критику через виступ на скандальному елітному весіллі у Львові.

Фото: https://t.me/klopotenkofood

Фото: https://www.instagram.com/klopotenko

"Щастя любить тишу і коли про нього мовчать", - написав Євген, пообіцявши незабаром озвучити подробиці події.

Багато користувачів соцмереж всерйоз сприйняли новину про весілля Клопотенка. Його вітають підписники та знамениті друзі, включаючи Jerry Heil та Злату Огнєвіч. Проте знайшлися серед коментаторів також і скептики, яких на сумніви наштовхнуло дивне вбрання молодят та фото, яке розмістив на своїй сторінці у Twitter комік Василь Байдак.

Фото: https://twitter.com/by_by_duck

Під час війни Байдак створює оригінальні відеоролики для зборів на ЗСУ, і в них беруть участь знаменитості. Нещодавно разом із Володимиром Дантесом та коміками Антоном Тимошенко, Славою Кедром та Олегом Свищем він зняв кліп-пародію на пісню Backstreet Boys, щоб зібрати 5 млн. грн на безпілотники.

Читайте також: Володимир Дантес і Даша Кацуріна знялися у фільмі про шлюбну нерівність в Україні: відео.

Раніше Євген Клопотенко розповідав, що не готовий провести з однією дівчиною все своє життя.

"Серце Євгена ніколи не буде з однією людиною все життя. Зараз усі подумають, що я гуляючий, бабник. Якщо мені подобається дівчина, і я з нею все життя проводжу, то мені здається, що це кінець світу. Мені з нею цікаво, круто, але я хочу з нею бачитися не дуже часто, не щодня, – говорив він в інтерв'ю "Суспільному" у січні 2023 року. - Ви можете бути вдвох, утрьох, це абсолютно нормальні речі, якщо комусь це теж до вподоби. Такий у мене підхід".

Раніше Володимир Дантес відповів, чому все ще не одружився з Дашею Кацуріною.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували