Лайм

Що стало з пам'ятником загиблій Марині Поплавській, який мали встановити в центрі Житомира

Артистка розбилася у ДТП 5 років тому

Марина Поплавська - зірка "Дизель Шоу", яка загинула у ДТП 20 жовтня 2018 року. Після смерті актриси колеги хотіли встановити у її рідному Житомирі контактну скульптуру з лавкою для фото.

Ідея такого пам'ятника у центрі міста не сподобалася рідній сестрі Марини Поплавської, яка конфліктувала з керівниками "Дизель Шоу" та звинувачувала їх у "фінансовій непорядності".

Читайте також: Керівник "Дизель Шоу" звинуватив сестру Марини Поплавської у вимаганні грошей - жінка дала відповідь.

Фото: instagram.com/marianna.poplavska

"Пам'ять перетворюється на розважальний атракціон "Фото із зіркою". Паркова скульптура не має нічого спільного з моєю рідною людиною. Ця скульптура - спотворення образу Марини як вчителя, обдарованої актриси, гордості батьків, носія католицьких традицій", - писала Людмила Поплавська на Facebook.

У коментарі OBOZ.ua керівник "Дизель Студіо" Єгор Крутоголов розповів, що сталося з пам'ятником Поплавській. "Скульптурна композиція досі у майстерні архітектора. Стоїть, припадаючи пилом", - заявив він.

Фото: fotosklo.com.ua

Раніше Крутоголов говорив, що пам'ятник покійній колезі працівними "Дизель Студіо" зробили за власний кошт.

"Ми зробили пам'ятник, навіть два. Ми зробили пам'ятник для кладовища і для міста - у Житомирі. Але сестра Марини не дозволяє нам його поставити", - скаржився він.

До речі, на цвинтарі, де похована Поплавська, пам'ятник встановлений її сестрою. За словами Крутоголова, артисти "Дизель Шоу" зустрічаються там щороку 9 березня – у день народження Марини Поплавської.

Раніше Єгор Крутоголов зізнався, що досі не може пробачити собі загибелі колеги.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Позитив після тривалого мовчання розсекретив свою кохану: хто підкорив серце виконавця

Олексій Завгородній із гурту Время и Стекло підтвердив роман з танцівницею Юлією Сахневич - артист показав романтичне відео

Герцогиня Единбурзька, яка приїхала до Києва, зустрілася з Зеленськими: що відомо про її візит

В Україну вперше з 2014 року приїхала представниця королівської родини герцогиня Единбурзька - що відомо про її поїздку, фото та подробиці

Тримаємо Часік: військовослужбовець Олег Сенцов поділився подробицями з фронту та показав фото

Олег Сенцов показав нове фото з фронту та повідомив, що наразі разом з побратимами захищає місто Часів Яр у Донецькій області