Лайм

Приносили хабарі, спалили нову автівку: Маша Єфросиніна розповіла, як її чоловік був чиновником

Зірка прокоментувала скандал, пов'язаний з іменем своєї колеги та подруги

Маша Єфросиніна пригадала період, коли її чоловік Тимур Хромаєв працював на держслужбі. У минулому обранець ведучої був головою Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, і тоді йому пропонували хабарі, погрожували і одного разу навіть спалили автомобіль.

Розповісти про це Єфросиніна вирішила на тлі скандалу з Олею Поляковою. Нагадаємо, нещодавно артистка виступила на елітному весіллі у Львові експрокурора Ростислава Ільницького та колишньої співробітниці Держбюро розслідувань Роксолани Москви. На запитання підписників про те, що Марія думає про ситуацію, що склалася, вона зазначила, що "її нудить від огидного хизування пишними святкуваннями" за мільйони гривень у період повномасштабної війни.

Читайте також: Всі наслідки приймаю: Юрій Ткач пообіцяв передати гонорар за весілля скандального блогера на ЗСУ.

Маша Єфросиніна і Тимур ХромаєвФото: instagram.com/mashaefrosinina

"Я знаю, що таке, коли твій чоловік іде працювати на державу і стає чиновником. З моменту, як ви обидва заповнюєте декларацію, яка стає публічною, ваше матеріальне життя завжди під наглядом і банки контролюють походження всіх грошей. Чоловік відмовився від своєї бізнес-діяльності і перейшов на державну зарплатню в 20,000 грн. Ми завжди вірили, що в будь-який момент нас можуть обшукати або перевірити. "Такий закон", - говорив мені чоловік", - поділилася зірка.

"Він розповідав, що хабарі пропонують, приносять, вмовляють, погрожують тощо. Нам навіть спалили нову автівку, яку він подарував мені за рік до призначення. "Я не крадій. Я хочу, щоб ми та наші діти спали спокійно і були готові до будь-яких перевірок". Дякувати долі, ми встигли заробити непогано до того, як Тимур вирішив врятувати економіку країни, бо лише це було генеральним аргументом для зайняття тієї посади. Тому могли дозволити собі підтримувати більш-менш звичний спосіб життя під час його каденції. Тимур та такі, як він, виявилися не дуже вигідні та комфортні декому. Тому він більше не там, а самі знаєте де", - також написала дружина Тимура Хромаєва.

Читайте на тему: Melovin емоційно заступився за Полякову, яку захейтили за виступ на скандальному весіллі у Львові.

Фото: instagram.com/mashaefrosinina

"Але ж оці котики-держслужбовці "гірко молодим" - це як? А що по перевіркам органами? А що по деклараціях публічних осіб? А що по закону, як держава допустила такі статки людей із державного зарплатнею? - також йдеться у stories знаменитості. - Знаєте чому таке безпардонне хизування булгарями за мільйони гривень? Тому що є впевненість, що не покарають, що обов'язково відмажуть. От від чого вони дійсно нудить!".

Нагадаємо, вже понад рік Тимур Хромаєв є воїном ЗСУ та захищає Україну у складі у 112-ї бригади. Піти захищати Батьківщину чоловік наважився добровільно. Раніше Марія розповідала, що її обранець на даний момент є командиром бригади, а у його підрозділі більше 100 людей. До вторгнення обранець Єфросиніної займався бізнесом, контролював інвестиційну компанію "Арта". Посаду Голови Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку він займав з 30 січня 2015 року по 23 лютого 2021 року.

Тимур ХромаєвФото: instagram.com/mashaefrosinina

  • Більше пристрасті й чуттєвості: раніше акторка Наталка Денисенко розповіла про зміни в стосунках з чоловіком-військовим.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни