Лайм

Після зізнань Емеральд про домашнє насильство заявили ще дві колишні Стипанюка

Військовий був аб'юзером і в попередніх стосунках

Після того, як українська захисниця Євгенія Емеральд на всю країну заявила про домашнє насильство у шлюбі з Євгеном Стипанюком, її підтримали колишні жінки ексчоловіка, які й самі були в такій ситуації.

Після виходу відвертого інтерв'ю Аліні Доротюк, яке снайперша назвала "сповіддю", про агресію з боку військового розповіли його перша дружина Аня Стипанюк і колишня дівчина Анастасія.

Читайте також: Була у важкому стані: Емеральд розповіла, що допомогло їй подолати депресію.

Анна Стипанюк Фото: instagram.com/vigovska_anja

"Я - колишня дружина Євгена Стипанюка. Нашому спільному синові 13 років. І я також стала жертвою домашнього насильства з його боку. Абсолютно всі історії та слова Євгенії Емеральд, які прозвучали під час її великої сповіді - були і в моєму житті", - зізналася Анна у своєму Instagram.

Жінка додала, що їй тоді не вистачило сил і медійної підтримки, щоб розповісти про це публічно та застерегти майбутніх жертв від постійного психологічного тиску та знущань.

"Але це змогла зробити Євгенія і я дуже пишаюся такими жінками - тими, хто не мовчить і пояснює, що не існує жодних виправдань тиранії та погрозам", - наголосила колишня дружина Стипанюка.

Фото: instagram.com/emerald.evgeniya

Своєю історією також поділилася таргетолог Настя, яка була нареченою Стипанюка до його шлюбу з Емеральд.

"Не можу відійти від перегляду интерв'ю Євгенії. Мало хто знає, що "герой" цієї історії - це мій колишній. Я пройшла той самий шлях агресії та принижень, що і Євгенія. .. Але я вчасно зібрала всі сили і пішла, навіть після його пропозиції одружитися", - розповіла дівчина.

Фото: instagram.com/galayda_aa

"А вже через рік у мій день народження Євген Стипанюк зробив пропозицію руки та серця Євгенії Емеральд. Звісно, ми довго не знали про існування одна одної, а потім по частинкам збирали всю правду і були шоковані.... Підло. Брудно. Боляче", - додала вона.

Настя висловила сподівання, що після цієї сповіді жодна дівчина більше не постраждає від агресивної поведінки, зрад та принижень з боку Євгена Стипанюка. "Тримайся, Євгенія Емеральд. Правда завжди перемагає", - підтримала вона снайперку.

Фото: instagram.com/galayda_aa

Нагадаємо, Євгенія Емеральд та Євген Стипанюк познайомилися під час повномасштабної війни. Військові зіграли весілля у жовтні минулого року, а у квітні 2023-го у них народилася донька Афіна. Захисниця також має 11-річну доньку Жасмін від попередніх стосунків.

На початку жовтня захисниця повідомила про розлучення, а за кілька днів шокувала заявою про домашнє насильство. Снайперка з позивним "Жанна д'Арк" оприлюднила голосові повідомлення та скріншоти переписки з Євгеном Стипанюком, який ображає її та погрожує вбивством.

Фото: instagram.com/emerald.evgeniya

Раніше колишня дружина актора Костянтина Войтенка звинуватила його у домашньому насильстві.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смілий образ на Каннському кінофестивалі - який вигляд мала співачка, яка була ціль її візиту

Навчає і підказує: Ірина Горова висловилася про стосунки Потапа з 16-річним сином

Ірина Горова назвала Потапа чудовим батьком та розповіла, що він має хороші стосунки із сином Андрієм

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті