Лайм

Всі наслідки приймаю: Юрій Ткач пообіцяв передати гонорар за весілля скандального блогера на ЗСУ

Знаменитість публічно визнав свою провину

Актор та шоумен Юрій Ткач прокоментував проведення весілля скандального блогера Олега Захара, який є одним із організаторів "п'яних вечірок" у Києві. Шоумен на тлі критики у свій бік оприлюднив публікацію у соцмережах, де висловився на рахунок заробленого на заході гонорару.

У Instagram Ткач заявив, що всі отримані з весілля гроші будуть передані на потреби ЗСУ. Також він публічно визнав свою провину та зазначив, що у майбутньому ретельніше буде вивчати інформацію про замовників.

Читайте також: "Гуляє вся Україна": Григорію Решетніку нагадали необачні слова на скандальному елітному весіллі.

Фото: instagram.com/yuriy_tkach

"На превеликий жаль, про його скандальний бекграунд ні я, ні моє оточення реально не знало. А дізнався про цю гучну справу тільки зі вчорашніх публікацій... Приймаючи комерційні замовлення, ми з дружиною, яка є моїм менеджером, першочергово запитуємо, чи дотичні люди, у яких я проводитиму весілля, до політики, та яку позицію щодо війни рф в Україні мають. При цьому, прізвища, профайли наречених, чи будь-яка інша персональна інформація - не завжди буває нам відома. Чи заслабкі це фільтри? Вже розуміємо, що так. Чи зроблені висновки? Однозначно, і колеги з ринку мають теж до них дослухатися", - йдеться у публікації чоловіка.

"Визнаю цю ситуацію ганебною! Всі наслідки приймаю і обіцяю, що більше подібних ситуацій за моєї участі не станеться! Щодо гонорару за це весілля - вже сьогодні передаю військовим мавік та старлінк, які в тому числі були придбані за цей гонорар. Всі гроші до копійки за це замовлення підуть і на інші добрі справи, результати яких ви обов’язково побачите", - також зазначив він.

Фото: facebook.com/andrii.lokhmatov

Чимало колег підтримало Ткача та подякувало йому за пряму гідну відповідь. Андрій Джеджула, Тарас Цимбалюк, Анатолій Анатоліч, Наталка Денисенко, Віталій Козловський та інші написали свої слова підтримки у коментарях під постом, зазначивши, що "саме такою має бути реакція здорової людини" на подібну ситуацію.

Читайте на тему: Оля Полякова відповіла на критику через виступ на скандальному елітному весіллі у Львові.

Нагадаємо, скандал виник після того, як у мережі оприлюднили кадри з весілля блогера Олега Захара. Той разом із друзями організовував у столиці п'яні вечірки, на яких споював та кривдив дівчат, знімав це на відео та поширював у мережі.

Пізніше Захара звинуватили у сексуальному насиллі. У березні він вийшов під заставу у 402 тисячі гривень разом із іншим фігурантом Ярославом Домбровським. Ще один організатор гучних гулянь Андрій Ярина до сих пір перебуває у СІЗО. Досудове розслідування у справі триває.

Фото: facebook.com/andrii.lokhmatov

Скандальне весілля за участі Ткача відгуляли в 5-зірковому Edem Resort Medical & SPA біля Львова, який є одним із найдорожчих готельних комплексів країни. На опублікованих у мережі кадрах можна побачити, як компанія хлопців разом з нареченим розкидала долари, на фоні в цей момент звучав російський реп.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа