Лайм

Деніел Редкліфф зняв фільм про свого дублера, якого паралізувало під час зйомок "Гаррі Поттера"

З каскадером стався нещасний випадок

Актор Деніел Редкліфф, який нещодавно вперше став батьком, зняв фільм про одного зі своїх дублерів по "Гаррі Поттеру", який був паралізований внаслідок нещасного випадку на знімальному майданчику.

Редкліфф став виконавчим продюсером фільму "Девід Холмс: Хлопчик, який вижив". Стрічка вийде на каналі Sky 18 листопада 2023 року.

Читайте також: Актор Майкл Гембон помер у віці 82 років: він зіграв Дамблдора у "Гаррі Поттері".

Фото: https://twitter.com/skytv

Фільм описують як "історію дорослішання каскадера Девіда Холмса, приголомшливого гімнаста-підлітка з Ессекса, який був обраний стати дублером Деніела Редкліффа в першому фільмі про Гаррі Поттера, коли Деніелу було всього одинадцять".

Редкліфф зіграв роль Гаррі Поттера у всіх восьми фільмах, і весь час працював у парі з Холмсом. На жаль, у передостанньому фільмі "Гаррі Поттер та Смертельні Реліквії: Частина 1" Девід отримав складну травму хребта на знімальному майданчику. Хлопець залишився паралізованим, і нині пересувається на кріслі колісному.

Деніел Редкліфф та його найближчі колеги-каскадери згуртувалися, щоб підтримати Девіда та його родину у скрутну хвилину, а незвичайна стійкість каскадера стала для команди найбільшим джерелом сили та натхнення.

У фільмі також покажуть "закулісні матеріали каскадерської роботи Холмса, сцени його нинішнього життя та особисті інтерв'ю з Девідом, Деніелом Редкліффом, друзями, родиною та колишніми колегами".

Раніше в HBO підтвердили, що знімуть серіал, заснований на культових книгах про Гаррі Поттера. Кожен сезон серіалу буде заснований на одній із семи книг Джоан Роулінг про юного чарівника.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня