Лайм

Акторка "Гаррі Поттера" Бонні Райт народила первістка і показала його фото

32-річна зірка вперше стала мамою

У квітні стало відомо про поповнення в сім'ї Деніела Редкліффа, тепер радісною новиною поділилася Бонні Райт. Акторка, яка зіграла у фільмах про Гаррі Поттера Джіні Візлі, повідомила, що народила первістка - сина.

Читайте також: Серіал про Гаррі Поттера знімуть із абсолютно новими акторами: що про нього відомо.

На особистій сторінці в Instagram новоспечена мама опублікувала фотографію новонародженого малюка, якого назвали Еліо Оушен Райт Лококо. Хлопчик народився 19 вересня. За словами 32-річної зірки, пологи пройшли вдома, поряд з нею знаходилися акушери та чоловік Ендрю.

Фото: instagram.com/thisisbwright

"Ми всі здорові та щасливі. Ми з Ендрю так любимо наше сонечко, - поділилася Бонні. - Я така вдячна нашій родовій команді, яка тримала нас за руки і зробила цю подорож такою радісною та захоплюючою. Народження – це найшаленіший досвід!".

Окремо Райт подякувала кожній акушерці, доулу, лікарю за підтримку під час вагітності та пологів, а також своєму коханому.

"Дякую Ендрю - моїй опорі протягом усіх пологів, у буквальному сенсі слова: я так міцно притискалася до тебе, а ти жодного разу не здригнувся. У Еліо найніжніший та люблячий тато", - зазначила акторка.

Фото: instagram.com/thisisbwright

Бонні та Ендрю одружилися у березні 2022 року. Весілля пройшло в екологічному центрі Сан-Хуан-Капістрано, Каліфорнія. У квітні 2023-го акторка оголосила про вагітність, опублікувавши в соцмережі фото з круглим животиком.

Фото: instagram.com/thisisbwright

Райт зіграла у всіх фільмах про Гаррі Поттера. У 2015 році Бонні оголосила, що завершує кар'єру акторки, щоб сконцентруватися на режисурі.

Раніше Емма Вотсон і Деніел Редкліфф розповіли, у кого були закохані на зйомках "Гаррі Поттера".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків