Лайм

Переможцем шоу "Голос країни-2023" став Михайло Панчишин: що про нього відомо, яким був виступ у суперфіналі

Вокаліст – ветеран війни

29 жовтня у Варшаві пройшов прямий ефір суперфіналу вокального шоу "Голос країни-2023", в якому виступили 8 учасників - Христина Старикова, Влад Пелих, Галина Печенежська з команди Юлії Саніної, Юрій Городецький, Роман Панченко та Майрамік Авоян з команди Наді Дорофєєвої, Стася Чабан із команди Івана Клименка та Михайло Панчишин із команди Артема Пивоварова.

Читайте також: Де зараз Марія Квітка, яка перемогла на шоу "Голос країни-2022" із піснею на слова Тараса Шевченка.

За результатами голосування глядачів переможцем став Михайло Панчишин - ветеран війни. У суперфіналі він виконав три композиції: "Show Must Go On" гурту Queen, "Маніфест" у дуеті зі своїм зірковим тренером Артемом Пивоваровим, а також авторський трек "Невідомий солдат", який він співав на етапі "сліпих прослуховувань".

Фото: https://www.instagram.com/goloskrainy_official/

"Як би там не було, перемогли ЗСУ. Шнайдер, я обіцяв, що наших пацанів не забудуть. Я нестиму їхню славу. Дякую величезне Артему Пивоварову. Хочу передати привіт усім Бойовим бобрам. Братики, люблю, цілую, обіймаю", - сказав вокаліст.

Раніше він заявляв, що участь у "Голосі країни-2023" стала для нього розрядкою та допомогла знову відчути себе живим після всіх важких випробувань, які він пережив на війні.


Що відомо про Михайла Панчишина?

Михайло Панчишин – 25-річний військовослужбовець, який став ветераном після поранення на фронті.

У 2017 році брав участь у шоу "Х-фактор", де переміг у команді Дмитра Шурова. Отримавши призові кошти на зйомки кліпу та запис пісні, Панчишин розпочав сольну кар'єру під псевдонімом Ptashkin.

Після початку повномасштабної війни співак став на захист України. За час своєї служби він боровся за визволення Ірпеня, воював у Бахмуті. На Сході України захисник отримав поранення, 3 місяці провів у лікарні, а після одужання був звільнений від участі у бойових діях. Нині артист-ветеран виступає перед пораненими військовими, а також бійцями на фронті, займається волонтерством.

Раніше ведучий Юрій Горбунов розповідав, як чоловіки їздили до Польщі на зйомки шоу «Голос країни». Дозвіл дали не всім охочим.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа

Nemo перемогли на "Євробаченні-2024": про що їхня пісня The Code

Співак Немо зі Швейцарії виграли "Євробачення-2024" - текст пісні The Code, яка принесла їм перемогу