Лайм

Не всім дали дозвіл: Горбунов розповів, як чоловіки виїжджають у Польщу на зйомки "Голосу країни"

Перший випуск шоу покажуть уже 3 вересня

Наразі у Польщі проходять зйомки шоу "Голос країни-13", прем'єру якого українські глядачі побачать на каналі "1+1" вже 3 вересня. Ведучими проекту, як і раніше, стали Катя Осадча та Юрій Горбунов, який нещодавно відповів на звинувачення у нібито незаконному виїзді з України. Також телеведучий в інтерв'ю Аліні Доротюк розповів, як чоловіки-учасники вокального шоу їздять на зйомки до Польщі під час війни.

Читайте також: Після скандалу із серіалом Юрій Горбунов вирішив віддати військовим свій орден "За заслуги".

За словами Горбунова, у 13 сезоні "Голосу країни" беруть участь лише українці та іноземці з українським корінням. Деякі з них жили за кордоном до початку повномасштабного вторгнення, хтось опинився там уже після 24 лютого 2022 року. На проект прийшло багато жінок, які стали біженками разом із дітьми. Серед учасників є і чоловіки з України, яким для участі у шоу знадобилися спеціальні документи.

Фото: 1plus1.ua

"Все, що стосується "Голосу" - це Міністерство культури. До речі, з нашої групи виїхали далеко не всі чоловіки. Не всі отримали дозвіл, - сказав Горбунов. - Цього сезону у нас був інший режисер, адже на зйомки виїжджали лише критично-важливі співробітники. Якщо у відсотковому співвідношенні, то цього сезону на "Голосі країни" працювало десь 20% чоловіків, решта - дівчата. Учасники-хлопці, які поїхали брати участь у проекті, отримали абсолютно офіційний дозвіл на виїзд у Польщу з вікном дат на повернення в Україну. За цим дуже суворо стежить кастинг-відділ".

Читайте також: Чи покарають ухилянтів, які виїхали за кордон: коментар юриста.

Юрій Горбунов наголосив, що фінансуванням зйомок шоу "Голос країни-2023" цілком і повністю займається Польща. Сам ведучий вважає, що розважальний проект під час війни абсолютно на часі.

""Голос країни" - це культурна пігулка для телеглядачів, адже у нашого ворога одна мета - загнати нас у бомбосховища і зробити так, щоб наші театри не працювали, кінотеатри були закриті, а телебачення зупинило мовлення. Вони хочуть загнати нас у глухий кут, щоб ми були налякані, злі, голодні, холодні, босі, і вимагали від влади зупинити війну. Саме тому "Голос країни" потрібен зараз, щоб наша культура працювала, особливо в тому випадку, коли проект фінансують наші колеги", - вважає телеведучий.

Серед учасників "Голосу країни-13" - ветеран війни та чемпіон з карате: що відомо про новий сезон.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також