Лайм

Зустрів день народження на фронті: куди зник телеведучий Максим Неліпа

Шоумен має важливу військово-облікову спеціальність

Максим Неліпа – український актор і телеведучий, пік популярності якого припав на середину нульових. Він був зіркою КВК, ведучим шоу "Програй мільйон" та "Підйом", у 2007 році брав участь у проекті "Танці зі зірками" у парі з Оленою Шоптенко, а у 2017-му приєднався до команди "Дизель-шоу".

Фото: facebook.com/NelipaMax

З роками медійність Максима Неліпи впала, і сьогодні мало хто знає, що він захищає Україну в лавах ЗСУ. У цьому немає нічого дивного, адже першу повістку від військомату шоумен отримав ще в 2014 році, через кілька місяців після вторгнення РФ в Україну.

Читайте також: Останній пацифіст пішов захищати Україну: куди зник Мирослав Кувалдін із гурту "The ВЙО".

Максим Неліпа навчався у Київському політехнічному інституті на інженера-приладобудівника. Також він має важливу військово-облікову спеціальність – оператор-розвідник (засоби радіолокаційної розвідки).

У коментарі kp.ua у 2014 році Неліпа говорив, що не збирається ухилятися від служби. "Повістка прийшла на домашню адресу. Зараз відправляють на проходження медкомісії, а там – подивимося. У разі необхідності ухилятися від виконання боргу перед країною не стану, я готовий захищати Україну. Це борг кожного, незалежно від професії", - говорив він.

Фото: facebook.com/NelipaMax

У 2022 році позиція Максима не змінилася. Вже у березні він опублікував у Facebook фото у формі та зі зброєю, а у графі про роботу вказав Збройні Сили України.

Читайте також: Дмитро Дікусар служить у ЗСУ: що відомо про зіркового танцівника, який став солдатом.

Неліпа не розповідає подробиць про свою службу. 25 вересня 2022 року він опублікував фото, на якому позував разом із кошеням під час відпочинку. "Бойовий кіт взводу "Піксель" - зігріває, захищає, любить", - говорить підпис до знімку.

Фото: facebook.com/NelipaMax

Також у 2022 році Неліпа опублікував у мережі пісню, присвячену ЗСУ. Багато користувачів мережі відзначили, що він змінився до невпізнаваності. "Максе, Вас не впізнати. Щира подяка за мужність, честь та відвагу! Нехай Бог береже і Янгол-охоронець буде завжди з Вами!"- писали у коментарях.

Максим Неліпа на рік зник із соціальних мереж, і вперше вийшов на зв'язок з підписниками у свій день народження 15 жовтня 2023 року. Своє 47-річчя Неліпа зустрів із побратимами на фронті.

"Щиро дякую всім за неймовірну кількість привітань, добрих і теплих слів, важливих і глибоких побажань! Дякую побратимам, що розділили цей момент, також перебуваючи на службі. І хай здійсниться головне та найактуальніше побажання - Миру Україні та Перемоги!", - написав Максим на своїй facebook-сторінці.

Особисте життя Максим Неліпа також не афішує. Від шлюбу з Тетяною Неліпою у нього є двоє дітей: 19-річний син Артем та 13-річна дочка Маша. Їхні дитячі фото захисник показав на чашці, яку взяв із собою на службу.

Фото: facebook.com/NelipaMax

Раніше танцюрист Назар Грабар у ЗСУ звернувся до чоловіків, які не воюють.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil