Лайм

Помер Меттью Перрі - зірка серіалу "Друзі", який зіграв Чендлера Бінга

Акторові було 54 роки

Меттью Перрі, відомий за роллю Чендлера Бінга в серіалі "Друзі", помер 28 жовтня у віці 54 років. Про це повідомили видання TMZ та The Los Angeles Times.

Поліція розповіла журналістам, що актора знайшли мертвим у джакузі в його будинку у Лос-Анджелесі. Припускають, що він помер внаслідок утоплення.

Читайте також: Колишня дівчина зірки "Друзів" Меттью Перрі розповіла про його наркотичну залежність.

Фото: Getty Images

Точну причину смерті не названо, наразі її розслідує поліція. При цьому правоохоронці не знайшли на місці події жодних наркотиків та ознак насильницької смерті. Одна з версій - у актора трапився серцевий напад, коли він приймав ванну. Раніше Перрі відкрито розповів про свою боротьбу з наркотичною та алкогольною залежністю, зокрема під час зйомок "Друзів".

Меттью Перрі народився у Вільямстауні, штат Массачусетс, і виріс канадському місті Оттава. У підлітковому віці він переїхав до Лос-Анджелеса і кілька разів з'являвся на телебаченні. Його великим акторським проривом стала роль Чендлера у серіалі "Друзі", який виходив із 1994 року.

Протягом 10 сезонів "Друзів" Перрі грав разом із відомими акторами Меттом Лебланом, Дженніфер Еністон, Девідом Швіммером, Лізою Кудроу та Кортні Кокс. Шоу мало великий успіх навіть через роки після його закінчення у 2004 році, завоювавши любов фанатів у всьому світі.

У 2021 році під час спецвипуску "Друзі: Возз'єднання" Перрі розповів, що не пам'ятає, як знімався в серіалі з 3 по 6 сезон, тому що боровся зі зловживанням наркотиками. Про свою багаторічну залежність він уперше розповів у 2013 році.

Читайте також: Зірки "Друзів" вперше зізналися, що їхня любов була не тільки на екрані.

Фото: Getty Images

Меттью Перрі двічі проходив реабілітацію та відкрив центр тверезого життя під назвою Perry House. У листопаді 2022 року він написав мемуари під назвою "Друзі, коханці та велика жахлива річ", де зізнався, що одного разу мало не помер через передозування.

Після закінчення "Друзів" Перрі продовжив зніматися в шоу "Студія 60 на Сансет-Стріп" та "Дивна парочка", а також у таких фільмах, як "Знову 17".

Раніше актор Майкл Гембон помер у віці 82 років: він зіграв Дамблдора в "Гаррі Поттері".

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil