Лайм

Зміни в особистому житті: Катерина Кухар натякнула на розрив з чоловіком-танцівником

Схоже, шлюб пари дав тріщину

Останнім часом мережа гуде чутками про можливе розлучення Катерини Кухар та Олександра Стоянова. Артисти балету відписалися один від одного в Instagram, що спровокувало чимало пліток. Тепер масла у вогонь підлила сама балерина.

У "сторіз" Катерина опублікувала селфі з новим іміджем, а у підписі натякнула на розрив стосунків із чоловіком. "Коли у особистому житті жінки відбуваються зміни, вона йде до перукаря", - прокоментувала танцівниця свіжий знімок.

Читайте також: Катерина Кухар здивувала заявою, що їй пропонували посаду міністра культури України.

Фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official

Під останнім постом балерини, де вона показує свого нового партнера, шанувальники залишають стурбовані коментарі. Адже, Катерина Кухар та Олександр Стоянов завжди були парою не лише у житті, а й на сцені.

"Я далеко не перша людина, яка задає це питання Каті. Чому ви перестали публікувати фотографії та відео з чоловіком? Ви розійшлися чи щось сталося?", "Щось я переживаю. А де Стоянов?", "А де чоловік?" , "Я не зрозуміла, а зі Стояновим вже все?", - цікавляться шанувальники.

Фото: instagram.com/ekaterinakukhar_official

Кухар і Стоянов познайомилася у балетному училищі. Катерина вже була солісткою Національної опери України, а юного Олександра поставили з нею в пару. Через деякий час вони стали зустрічатися, а узаконили стосунки лише через кілька років спільного життя.

У грудні 2018 року пара влаштувала весілля в Америці, а наступного року провела весільну церемонію у прямому ефірі "Танців з зірками", де Кухар був серед членів журі. Кухар та Стоянов виховують двох дітей – 13-річного Тимура та 7-річну Настю.

Фото: instagram.com/stoianov_oleksandr

Раніше Катерина Кухар розповіла, як друзі вивозили її дітей з України. У день початку повномасштабної війни балерина з чоловіком перебували у Європі.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття