Лайм

Я б не згадав: Дмитро Дікусар поділився ставленням до Влада Ями, який живе у США

Знаменитість відповів на запитання ведучої

Хореограф і військовослужбовець Дмитро Дікусар захищає Україну в лавах ЗСУ з перших днів повномасштабної війни. Нещодавно він відповів, чому не ділиться деталями служби на фронті, а також прокоментував ставлення до свого колеги - Влада Ями, який який наприкінці лютого минулого року виїхав з родиною до США.

В ефірі телемарафону Дікусар заявив, що не згадує про колегу по паркету, оскільки "наразі йому є про кого думати". "У мене немає жодних думок з цього приводу. Я взагалі не згадую про Влада. У мене є люди, про яких я маю піклуватися і думати. Я вважаю, що треба витрачати свою увагу, час, фокус і енергію на людей, які цього гідні. Зараз навколо мене є люди, про яких мені приємно думати і про яких я думаю", - зазначив він.

Читайте також: Йому я б обличчя набив: звільнений з полону військовий "Тавр" висловився про Влада Яму.

Влад Яма і Дмитро Дікусар на "Танцях з зірками"Фото: instagram.com/dikusar_dmitriy, vladyama_official

Зірковий захисник наголосив, що якби ведуча Марічка Падалко не запитала у нього про Яму, то він би про нього точно не згадав. "Ви б не згадали – я б не згадав. Скажу так…", - додав хореограф.

Нагадаємо, Дмитро Дікусар іноді виходить на зв'язок зі своїми підписниками у соцмережах, проте не розкриває подробиці служби на фронті. Нещодавно захисник відзначив 38-й день народження, і з нагоди свята опублікував пост, у якому поділився своїми роздумами. В публікації він попросив людей "не опускати очі, коли вони бачать військових, а натомість проявляти повагу до них і за можливості намагатись підтримувати".

Дмитро Дікусар служить у ЗСУФото: instagram.com/dikusar_dmitriy

Читайте на тему: Прощався з життям: подруга Козловського розповіла про його небезпечну службу в Нацгвардії.

Своєю чергою Влад Яма у власному блозі в Instagram час від часу висвітлює життя за кордоном, через що його часто критикують - хореографу і досі "прилітає" за те, що він виїхав за кордон. Раніше танцюрист відреагував на закиди у свою сторону, і на запитання юзерів про те, чи буває йому соромно, він залишив хештег у вигляді слова "Регулярно". Коли ж питання дійшло до захисту Батьківщини на фронті, знаменитість написав, що в цьому питанні реагуватиме лише на претензії військових.

Влад Яма живе у СШАФото: instagram.com/vladyama_official

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британський актор Бернард Гілл помер у 79 років у колі родини - він зіграв у фільмах Титанік та Володар перснів - фільмографія знаменитості