Лайм

Мені ніхто не освідчився: Ліда Лі розійшлася з коханим після 5 років стосунків

Артистка озвучила деталі

Українська виконавиця Ліда Лі, яка в минулому році повідомила про припинення співпраці з Монатиком, цього разу висловилася на рахунок особистого життя. Артистка здивувала шанувальників новиною про те, що розійшлася зі своїм обранцем, з яким була у стосунках протягом п'яти років.

Детальніше про справи сердечні виконавиця розповіла у коментарі каналу СТБ. Вона зізналася, що за цей час так і не отримала від коханого пропозицію руки та серця, і наразі впевнено може заявити про те, що вона – вільна. "Мені ніхто не освідчився. Я не знаю, чи на щастя, чи на жаль. Можу сказати про те, що я зараз вільна дівчина", - сказала співачка.

Читайте також: Знайшли кохання не з першого разу: хто з українських зірок найчастіше розлучався.

Фото: instagram.com/lidalee_official

Зірка також додала, що самотня уже близько півроку. Говорячи про причину розставання, вона сказала наступне: "Розійшлися понад півроку тому. Жодних причин немає. Ти просто розумієш, що ви перетворилися на дуже класних друзів".

Нагадаємо, влітку цього року артистка опублікувала кадр, після якого шанувальники запідозрили її у вагітності. Вона виклала у соцмережах знімок, на якому позувала в обтислій довгій сукні та трималася за живіт. У підписі до світлини Лі залишила загадковий смайлик. У коментарях юзери почали пліткувати на рахунок того, що виконавиця чекає на поповнення. Проте, як стало зрозуміло потім, новина про ймовірну вагітність зірки так і не підтвердилася.

Фото, через яке співачку запідозрили у вагітностіФото: instagram.com/lidalee_official

Про своє особисте життя Лідія розповідає не надто охоче. Публіці було відомо лише те, що вона мала тривалі стосунки з чоловіком-музикантом, особу якого дівчина не розкривала.

"Ми зараз у неймовірних стосунках. Я бачу, що хтось розходиться в цей період, а когось цей період зближує. Ми дуже зблизилися, він мені допомагає, підтримує. Усе гаразд", - коментувала свої стосунки виконавиця у 2022 році у інтерв’ю "Радіо Люкс".

Читайте на тему: Я йому це пробачила: Христина Соловій розповіла, як її вдарив колишній хлопець.

Ліда Лі (справжнє ім'я – Лідія Скорубська) – українська співачка, бек-вокалістка Монатика. Лауреат музичної премії "YUNA-2021" у номінації "Відкриття року". Свою кар'єру розпочинала із запису каверів. Одним із найпопулярніших став кавер на пісню Кузьми Скрябіна "Спі собі сама". Після цього була спільна робота з Монатиком над піснею "Добеги", яку вони разом виконали під час концерту на НСК "Олімпійський".

  • Важкий психологічний аб'юз: раніше Ксенія Мішина розповіла, чому розсталася з батьком свого сина.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Племінник Ольги Сумської відповів, чи порозумівся з акторкою після конфлікту в мережі

Український актор В'ячеслав Хостікоєв розповів, чи порозумівся зі своєю тіткою Ольгою Сумською після його інтерв'ю про Антоніну Паперну в Москві

Це боляче: акторка і дружина військового звернулася до чоловіків, які веселяться в тилу

Акторка театру та кіно Євгенія М'якенька засудила чоловіків, які дозволяють собі виставляти напоказ безтурботне життя, поки інші воюють

Назавжди: Ніколь Кідман романтично привітала чоловіка з 18-ю річницею шлюбу

Оскароносна акторка Ніколь Кідман і кантрі-співак Кіт Урбан показали романтичне фото з нагоди 18-ї річниці весілля