RU  UA

Дізнатися

Хворіє дуже сильно: дочка Заворотнюк прокоментувала важкий стан онкохворої акторки

Анна відповіла на запитання підписників

Російська акторка Анастасія Заворотнюк близько п'яти років бореться з важким онкологічним захворюванням. Весь цей час зірка серіалу "Моя прекрасна няня" не з'являється на публіці та в соцмережах, а близьке оточення артистки її стан майже не коментує.

Донька Заворотнюк Анна також рідко торкається в Instagram теми хвороби своєї матері, але днями зробила виняток. Спілкуючись з підписниками свого блогу, дівчина не оминула питання про маму. За її словами, стан акторки не покращав.

Читайте також: Донька Анастасії Заворотнюк зізналася у серйозній хворобі: Настав час розповісти.

Фото: instagram.com/anna_zavorotnyuk

"Хворіє дуже сильно. Мені важко навіть у житті обговорювати цю тему, хоч і минуло п'ять років, у блозі теж. Дуже болить у грудях", - поділилася Анна Заворотнюк.

Фото: instagram.com/anna_zavorotnyuk

Нагадаємо, у жовтні 2019 року стало відомо, що Анастасія Заворотнюк припиняє роботу у театрі заради лікування. Тоді в російських ЗМІ почали з'являтися новини, що акторка хвора на рак, проте її представники цей діагноз не підтверджували і просили журналістів не спекулювати на темі здоров'я артистки.

У травні 2020-го офіційно стало відомо, що у Анастасії Заворотнюк діагностували гліобластому - злоякісну пухлину головного мозку. Діагноз російській акторці нібито поставили ще у вересні 2019 року у Німеччині.

Анастасія Заворотнюк з 2017 року знаходиться у базі сайту "Миротворець". Акторка кілька разів незаконно в'їжджала на територію окупованого Росією Криму, де грала у виставах.

У серіалі "Моя прекрасна няня" Заворотнюк грала няню Віку з Маріуполя, який росіяни нещадно обстрілювали, перетворивши українське місто на руїни. А сім'я акторки досі жодного слова не сказала про велику війну, яку Росія розв'язала проти України.

Фото: instagram.com/a_zavorotnyuk

Тим часом Дмитро Нагієв натякнув на підтримку України та звернувся до росіян: Занадто довго я мовчав.

Цікаві новини для вас:

Читайте також

У день фіналу "Євробачення-2024" шанси України на перемогу впали: новий прогноз букмекерів

За несколько часов до старта финала "Евровидения 2024" букмекеры обновили свои прогнозы на победителя - какое место отдают Украине

У Мальме проходить фінал "Євробачення 2024", де Україна змагається за перемогу: онлайн-трансляція шоу

Где смотреть трансляцию финала "Евровидения-2024" онлайн, в котором выступят alyona alyona і Jerry Heil из Украины

Нідерланди дискваліфікували з "Євробачення-2024" за кілька годин до фіналу: що відомо

Представителя Нидерландов Йоста Кляйна дисквалифицировали из "Евровидения-2024" за несколько часов до финала