Лайм

Не 10 з 10: Богдан Буше відповів хейтерам і розповів, на що схожа його хвороба

Блогер описав свій стан

Днями актор і телеведучий Богдан Буше (Шелудяк) повідомив, що у нього діагностували синдром Гійєна-Барре – рідкісне неврологічне захворювання, при якому імунна система починає вражати мозок. Блогер розповідав, що патологія викликала в нього оніміння кінцівок, проблеми із зором, координацією та мовленням. Тепер він докладніше описав свій стан.

В Instagram Stories Богдан опублікував коротке відео, записане в автомобілі, де розповідає, на що схожа його хвороба. Буше, ледь говорячи, порівнює свій стан із сильним алкогольним сп'янінням.

Читайте також: Безкоштовно лікується в Англії: Оля Полякова розповіла про хворобу своєї матері.

Фото: instagram.com/bushe8

"На що схожий мій стан, окрім оніміння кінцівок, розфокусу зору та поганої координації. Якщо коротко, то можу розповісти про свій стан. Згадайте, коли ви дуже сильно напивалися. Дуже сильно. Згадали? Ось такий стан у мене, тільки, ну типу, я все нормально розумію, але просто тіло не може швидко реагувати на команду мозку", - сказав Богдан.

Також Буше відповів хейтерам, які на його сторінці в TikTok згадують скандальні висловлювання блогера у бік дівчат та нагадують про ефект бумерангу. "Тоді, за його ж логікою, побачимося завтра на сусідніх койках у палаті, - написав Богдан. - А стан дійсно не 10/10".

Фото: instagram.com/bushe8

Фото: instagram.com/bushe8

Також блогер подякував тим, хто переживає за його здоров'я: "А вам дякую за підтримку та теплі слова. Взагалі, ця ситуація показала, наскільки великий у мене соціальний капітал, бо х*йні у своєму житті нікому не робив".

Фото: instagram.com/bushe8

Нагадаємо, в одному з випусків YouTube-шоу "Мекнув - питайте" Богдан Буше разом із Позитивом та Володимиром Остапчуком обговорили волосся на тілі жінок, і "ок" це чи "не ок".

"Це не ок", - категорично заявив Позитив. "Мені взагалі не ок, - обурився Остапчук. - Я вважаю, що дівчина має бути поголена скрізь". "Без депіляції вона не може бути 10 із 10, - висловився Буше. - А те, що вона так вважає, - вибачте!".

Читайте також: Не ок, якщо жінка не голиться: Остапчук виправдався за скандальні заяви.

Фото: YouTube

Слова чоловіків викликали хвилю обурення в мережі і навіть призвели до флешмобу, який підтримали alyona alyona, Маша Єфросиніна, Марина Круть, Юлія Саніна, Jerry Heil, Володимир Дантес та інші відомі українці.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня