Лайм

Я живий: Козловський у цивільному одязі відреагував на фейк про те, що він загинув на війні

Співак записав відеозвернення

Російські пропагандисти продовжують розповсюджувати фейки про загибель відомих українців. Після новин про "смерть" Кирила Буданова окупанти розкручують фейкову інформацію про те, що на війні загинув Віталій Козловський. Співак відреагував на новий "вкид" ворога.

В Instagram-історіях артист спростував повідомлення про свою загибель, які публікують ворожі Telegram-канали. Артист, який нещодавно звільнився з Нацгвардії, показав себе в цивільному одязі і повідомив, що з ним все в порядку. Віталій закликав українців довіряти лише перевіреним джерелам інформації.

Читайте також: Російські ЗМІ та ворожі канали поширюють інформацію про ізраїльський паспорт першої леді України.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

"Мені показали новину, де наші к*нчені сусіди вже встигли мене поховати. Але я живий, я в порядку, і вдячний усім, хто хвилювався. Часи такі, що інформацію потрібно дуже ретельно перевіряти і, навіть дізнавшись найстрашніше з неофіційних джерел про когось із ваших близьких, не поспішайте панікувати. Ймовірно, це помилка або просто маніпуляція та фейк", - каже Козловський.

Співак зазначив, що якщо росіяни вже маніпулюють смертю живих, використовуючи такі дешеві методи, то справи у них, ймовірно, дуже кепські. Також Віталій вкотре нагадав про важливість підтримки українських захисників.

Читайте також: Подруга Козловського відповіла на закиди про те, що він пішов на фронт попіаритись.

Нагадаємо, що Віталій Козловський отримав повістку навесні 2023 року. Співак мобілізувався, пройшов навчання на полігоні та доєднався до Національної Гвардії України. Через три місяці артист повідомив, що він більше не нацгвардієць.

Багато хто тоді подумав, що Козловський повернувся до своєї музичної кар'єри. Але його представниця заявила, що Віталій залишається діючим військовим і продовжує служити, але в якій структурі не уточнила. Сам співак цю інформацію також тримає у секреті.

Фото: instagram.com/vkozlovsky_music

Раніше Дмитро Дікусар пояснив, чому не розповідає про свою службу у ЗСУ.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Говорять про вас за вашою спиною: які знаки Зодіаку найбільш лицемірні

Астрологи назвали знаки Зодіаку, які є лицемірами та говорять за спиною - у списку опинилися Близнюки, Терези і Скорпіони

Що відомо про Максима Самчика - актора з серіалу "Одна родина", який підкорив серця українців

Що відомо про українського актора Максима Самчика, який зіграв Максима Куца в серіалі "Одна родина"

Дочка Емінема вийшла заміж: дівчина зворушила мережу теплими родинними фото

Хейлі Джейд Скотт вийшла заміж за свого обранця Евана МакКлінтока - який вигляд мали наречені, дк було весілля