Лайм

Нікіта Добринін відповів, чи розірвав церковний шлюб з Дашею Квітковою

Повінчалися вони під час повномасштабної війни

Нікіта Добринін і Даша Квіткова повінчалися у вересні 2022 року. Цей крок пара з "Холостяка-9" називала "усвідомленим та зрілим", проте вже через чотири місяці подружжя оголосило про розрив стосунків. Влітку 2023 року колишні закохані офіційно розлучилися, а чи розірвали вони церковний шлюб досі було невідомо.

На це питання телеведучий відповів в інтерв'ю "Неймовірній правді про зірок". "Так", - ствердно сказав Добринін і пояснив процедуру розвінчування. "Звертаєшся до священика повторно, він дає своє добро і підписує вам навіть офіційний документ про подібне".

Читайте також: Найкраща мама для нашого сина: Добринін висловився про стосунки з Квітковою після розлучення.

Фото: instagram.com/kvittkova

Добринін і Квіткова одружилися у 2020 році, а через два роки узаконили свій шлюб ще й перед Богом. Духовний обряд Даша і Нікіта пройшли у перші місяці повномасштабної війни, хоча казали, що рішення повінчатися прийняли ще до російського вторгнення.

"Ми довго чекали спокійної можливості зробити це. І нарешті повінчалися. Чому для нас це важливо? Якщо чоловік і дружина вирішили заручитися ще й духовною підтримкою і це їхнє спільне бажання - то тільки на благо і тут не потрібно зайвих аргументів. Чому зараз? Не має значення коли: на початку сімейного життя, через 5 років, 10, або он як одні наші знайомі через 20 років подружнього життя. Все залежить від поглядів пари, їхньої єдності", - говорив Добринін.

Фото: instagram.com/kvittkova

Після розлучення Даша і Нікіта не поспішають присвячувати сторонніх у подробиці свого особистого життя. Квіткова не приховує, що щаслива, але говорити на тему стосунків поки не готова.

Добринін зізнався, що в його серці оселилося нове кохання, але це поки не ті стосунки, про які хочеться відкрито заявляти.

"Зараз я швидше перебуваю в моменті закоханості, ніж якесь повністю холостяцьке усамітнене життя. Я не в таких стосунках, щоб сказати, що це серйозно або я про це хочу заявляти. У мене є любов у серці і це найголовніше. Мені хочеться залишати персональне персональним", - відповів телеведучий.

У мережі подейкують, що обраницею Нікіти Добриніна стала українська модель Чара Хорив, яка раніше зустрічалася із блогером Богданом Буше. Телеведучий ці чутки не коментує, а дівчина віджартовується.

Фото: muzvar.com.ua

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування