Лайм

Дружина речника СБУ Артема Дехтяренка в день його народження показала щасливе весільне фото

З дня весілля молодят минуло менше місяця

Спікер СБУ Артем Дехтяренко став популярним у мережі не лише через свою відповідальну роботу, але і як "краш" багатьох українок. Втім, з жовтня 2023 року він перестав бути "завидним холостяком": голова пресслужби Служби Безпеки України одружився з телеведучою Анастасією Норіціною. Розпис відбувся у Міністерстві Юстиції 14 жовтня, у день народження нареченої.

Читайте також: Усі наслідки приймаю: Юрій Ткач пообіцяв передати гонорар за весілля скандального блогера на ЗСУ.

"До цього моменту я шукав тебе все життя, щоб бути поряд з тобою решту свого життя. Разом за будь-яких обставин! І під час війни, і в день нашої Перемоги!" - написав Дехтяренко у Facebook.

Фото: facebook.com/art.denko

Після весілля речник СБУ опублікував у мережі кілька яскравих весільних фотографій, а тепер у день його народження дружина Дехтяренка показала в Instagram раніше неопубліковане фото. На ньому молодята обіймаються зі щасливими посмішками та тримають у руках весільний букет.

"Я знаю, що все, чого ти бажаєш, точно здійсниться. Ти можеш все! Тому просто будь щасливий! Я люблю тебе понад усе!" - написала Норіцина.

Фото: https://www.instagram.com/nastya_noritsyna/

У день весілля Анастасія вбралася у розкішну вишиту сукню, а наречений був у військовій формі. Під час повномасштабної війни сукні-вишиванки стають для українських наречених дедалі популярнішим вибором.

Фото: facebook.com/art.denko

Раніше Ахтем Сеітаблаєв покликав заміж молоду кохану: фото щасливої пари.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину