Лайм

Українську модель запідозрили у романі з Нікітою Добриніним: дівчина віджартувалася

Поки блогерка обходиться лише натяками

Нікіта Добринін, який на початку цього року оголосив про розлучення з Дашею Квітковою, прийшов на музичну премію Muzvar Awards 2023 у компанії відомої моделі та блогерки Чари Хорив. Спільна поява на публіці стала приводом для чуток про можливий роман між ними.

Зокрема, Нікіта та Чара позували разом перед журналістами, проте натяків на якісь романтичні взаємини вони не робили. Дівчина постала перед камерами у білому вбранні, тоді як її компаньйон – у чорному костюмі.

Читайте також: Зараз я щаслива: Даша Квіткова натякнула на нові стосунки після розлучення з Добриніним.

Нікіта Добринін та Чара ХоривФото: muzvar.com.ua

Ймовірність можливих стосунків Добриніна та Хорив підтверджує їхнє активне спілкування у соцмережах. Чоловік коментує фото дівчини, а та у свою чергу віджартовується, коли підписники запитують її про новий роман.

Так, нещодавно модель опублікувала знімок, зроблений біля входу в метро "Театральна" і написала: "Обережно, двері зачиняються". У коментарях Нікіта поцікавився: "Не притулятися?". Чара відреагувала на це питання усміхненим смайликом.

Фото: instagram.com/charakhoriv

Окрім того, блогерка заінтригувала підписників заявою про те, що наразі почувається дуже щасливою. "Ти така красива, але чи щаслива?" – запитав хтось із юзерів. "Скажу як є… на сьогоднішній день дуже", - відповіла дівчина, вирішивши більше не заглиблюватися в якісь інші подробиці.

Фото: instagram.com/charakhoriv

Фото: instagram.com/charakhoriv

Чара Хорив – відома українська блогерка та модель. Близько року вона зустрічалася із актором та ведучим Богданом Буше. На початку минулого року закохані оголосили про розставання. Що стосується Нікіти Добриніна, то в червні цього року він офіційно розлучився з блогеркою Дашею Квітковою. Нагадаємо, пара була у шлюбі майже три роки і разом виховує 2-річного сина Лева.

Читайте на тему: Врегулювали мирно: Добринін висловився про майбутнє сина після розлучення з Квітковою.

Колишні обранці познайомилися на шоу в "Холостяк" у 2019 році. У травні наступного року вони зіграли весілля та купили будинок під Києвом, а також квартиру у столиці. У січні 2023 року обидва повідомили про розставання через велику кількість "прихованих проблем та конфліктів".

Добринін та Квіткова з сином ЛевомФото: instagram.com/kvittkova

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британський актор Бернард Гілл помер у 79 років у колі родини - він зіграв у фільмах Титанік та Володар перснів - фільмографія знаменитості

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску