Лайм

Найкраща мама для нашого сина: Добринін висловився про стосунки з Квітковою після розлучення

Телеведучий шанобливо відгукується про колишню дружину

Даша Квіткова та Нікіта Добринін розлучилися у 2023 році після 2,5 років шлюбу. Знаменитості, які стали парою на проекті "Холостяк-2019", не розкривали прихильникам деталі їхнього розставання. Довгий час публіка думала, що їхнє розлучення - лише піар-хід, але нині колишнє подружжя пов'язує лише виховання 2-річного сина Лева.

В інтерв'ю Аліні Шаманській Нікіта Добринін розповів про стосунки з Квітковою, а також побіжно проговорився про причину їхнього розлучення.

Читайте також: Даша Квіткова натякнула, що її не влаштовувало у стосунках із Нікітою Добриніним.

Фото: instagram.com/kvittkova

"Мені ця тема вже не так сильно болить. Вона мені вже не відгукується. Я просто пережив цей момент. Я розумію, що у багатьох людей можуть виникати питання, але з поваги до мене я прошу їх не ставити. Іноді стосунки вмирають, на жаль, як люди. Це відбувається несподівано, - сказав телеведучий. - Я перед собою, перед богом абсолютно щирий. Це були серйозні стосунки, з дуже сильними почуттями. Але, на жаль, трапляється і так. Не збігаються цілі, не збігаються цінності в житті. І люди продовжують рухатися у різних напрямках".

Сама Даша Квіткова в інтерв'ю Маші Єфросініній говорила про те, що Добриніну не вистачало її уваги та турботи.

"У нас стала дуже різна швидкість. Я лечу попереду всієї планети, а у нього трохи інша швидкість. Нам це заважає у відносинах. На тлі цього ми одне-одного задушили, - говорила Квіткова. - Я багато працюю і, можливо, є моя вина, що я цьому приділяю дуже багато часу. А йому це не подобалося. Я розривалася між чоловіком, сином, самою собою, роботою. І мене не вистачало. На нього не вистачало. Так і почалося".

Читайте також: Зараз я щаслива: Даша Квіткова натякнула на нові стосунки після розлучення з Добриніним.

Фото: instagram.com/kvittkova

Незважаючи на розлучення, Квіткова та Добринін зберегли нормальні батьківські стосунки, щоб дати Леву повноцінну родину.

"Нас пов'язує батьківство, нас пов'язує повага одне до одного. Нас пов'язує бажання розвиватися і бути найкращими батьками для нашого сина. У нас це більш ніж виходить. Я спокійний за сина, коли він поряд із нею. Я спокійний, коли він поряд зі мною. Це найголовніше, що вона - найкраща мама для нашого сина", - заявив шоумен.

Фото: instagram.com/kvittkova

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування