Лайм

Cпівака-зрадника Мішу Марвіна ошукали у РФ майже на 100 тис грн: що до цього призвело

Артист подав заяву до поліції, аби спробувати повернути гроші

Український виконавець-зрадник Міша Марвін став жертвою аферистів у РФ. Його ошукали на 255 000 рублів (98,000 грн) під час спроби орендувати житло у Москві.

Так, шахрай прикинувся ріелтором та здав артисту квартиру, після чого зник з його грошима. Про це пишуть російські пропагандистські Telegram-канали.

Читайте також: Колишній бойфренд Тіни Кароль дає концерти в Росії - ЗМІ повідомили, що він змінив громадянство.

Фото: instagram.com/misha_marvin

Відомо, що Марвін хотів зняти в Москві квартиру за 170 000 рублів (близько 66 з половиною тисяч грн), з ним зв'язався ріелтор, який одразу вирішив домовитися про оренду та підписати документи. Також ріелтор, він же аферист, заявив, що всі переговори з власником апартаментів проходитимуть через нього.

Пізніше аферист озвучив ціну своїх послуг - 85 000 рублів (33,000 грн), а також попросив у Марвіна оплату за перший та останні місяці проживання. Виконавець на той момент перебував у Туреччині і відповів, що сплатить лише місяць проживання, а решту суми перечислить, коли повернеться до країни-терористки РФ.

Однак після повернення до Москви українця чекав неприємний сюрприз - "ріелтор" перестав виходити на зв'язок і орендовану квартиру Марвін так і не побачив. Після цього він вирішив звернутися до поліції, аби повернути кошти.

Читайте на тему: Співачка TAYANNA розповіла про колишнього чоловіка, який жив із Ані Лорак.

Фото: instagram.com/misha_marvin

Нагадаємо, Міша Марвін виявився одним із одним із тих представників шоу-бізнесу, хто спершу засудив російську агресію в Україні та виїхав з РФ, однак згодом змінив думку на протилежну. Через 6 місяців після цього артист повернувся до Росії, видалив усі публікації у соцмережах на підтримку рідної країни та зробив вигляд, наче ніяких ніякої проукраїнської позиції з його боку не було аж цілих півроку. Марвін є рідним братом відомої української виконавиці Тетяни Решетняк, вона ж TAYANNA.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття