Лайм

Вже втретє: в Києві пошкодили автівку Сашка Положинського, який служить у ЗСУ

Музикант розповів про неприємний інцидент

Олександр Положинський вступив до лав ЗСУ у травні минулого року. Нині колишній лідер українського гурту "Тартак" поєднує службу з благодійними концертами у Києві. Днями з музикантом сталася неприємна ситуація, про яку він розповів у соцмережах.

Читайте також: Надто старий: Сашко Положинський поскаржився, що не зможе стати офіцером ЗСУ.

На сторінці у Facebook артист поділився, що невідомі розбили скло в його автомобілі. Він показав фото, на якому зафіксовано скляні уламки в салоні машини.

Фото: instagram.com/oleksandrpolozhynskyi

Сашко припустив, що зловмисники діяли під час комендантської години або перед нею. У коментарях Положинський відповів, що інцидент стався у столиці й розповів, що автомобіль - не військовий.

Фото: facebook.com/sashko.polozhinsky

Фото: facebook.com/sashko.polozhinsky

Судячи з усього до поліції музикант не звертався. "Якщо нічого не вкрали – шукати не будуть", - припустив воїн, якою буде відповідь правоохоронців. За словами Положинського, така неприємність з ним відбувається не вперше. Вже тричі ушкоджували музикантові автомобіль.

Фото: facebook.com/sashko.polozhinsky

Фото: facebook.com/sashko.polozhinsky

У 2017 році до машини Сашка Положинського залізли злочинці та вкрали багато цінних і не дуже речей: "штучки" для камери GoPro, окуляри Ray-Ban, тактичну аптечку та багато іншого. Сталося це під час гастролей гурту "Тартак" у Львові.

Нині Олександр дає концерти, але вкрай рідко й лише у столиці. "Виступаю зараз нечасто і лише у Києві, але як є можливість – намагаюся не втрачати. Хоч і складно поєднувати зі службою, але кому зараз легко", - розповідав нещодавно він в Instagram.

Раніше Олександр Положинський висловився про можливість законно "відкупитись" від мобілізації.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників