Лайм

Що стало зі співаком-зрадником Мішею Марвіним - рідним братом TAYANNA, який обрав Росію

Українець зрадив свою країну

Міша Марвін - співак і композитор родом з України, рідний брат співачки TAYANNA. Останні кілька років живе та будує музичну кар'єру в Росії. Повномасштабне вторгнення РФ не змусило уродженця Чернівців виїхати з країни-окупанта, він залишився у Москві та продовжує там заробляти криваві гроші. Розповідаємо, що відомо про артиста-зрадника, який обрав бік ворога.

Фото: instagram.com/misha_marvin

Біографія та музична кар'єра

Міша Марвін (Михайло Решетняк) народився 15 липня 1989 року у Чернівцях. У 2006 році переїхав до Києва, де став студентом Національної академії керівних кадрів культури та мистецтв.

У 2015 році розпочав співпрацю з російським лейблом Black Star, співзасновником якого є відомий пропагандист Тіматі. У тому ж році зі співачкою з РФ Ханною переміг у номінації "Кращий дует" від RU.TV із піснею "Французький поцілунок".

Читайте також: Вирішила не звертати увагу: Ані Лорак пояснила своє мовчання про війну в Україні.

У травні 2022 року Міша Марвін повідомив, що розірвав контракт із Black Star, і що він більше не виступатиме під своїм сценічним ім'ям. Окрім цього співак виїхав з РФ до ОАЕ, і багато хто пов'язав це з підтримкою України під час війни. Насправді, це не так.

У травні 2023 року в інтерв'ю співак сказав, що полетів у Дубай, щоб "підготуватися до сольної кар'єри". Коли нічого не вийшло, він повернувся до Москви, помирився з продюсерами та продовжив працювати у Росії. "Чому я маю не повертатися до Москви, якщо я тут живу 11 років, працюю, у мене тут все", - сказав брат TAYANNA.

Фото: instagram.com/misha_marvin

Вже за чотири місяці артист випустив трек "Porn" і повідомив, що він знову Міша Марвін. "У 99% випадків потрібно просто поговорити, щоб вирішити всі проблеми", - написав він в Instagram 16 вересня 2022 року, зазначивши, що Black Star передав йому права на ім'я та пісні, і що вони залишилися колегами та друзями.

Нині Міша Марвін дає концерти в містах РФ, виступає в Туреччині, хизується фотографіями зі світських заходів у Москві, розхвалює столицю країни-агресора та кар'єрні можливості, які вона дає:

"Радий бачити все більше можливостей в Росії для талановитих людей. Стільки крутих шоу, що розкривають таланти, що шанси є у кожного, хто хоче і робить".

"Сочі, дякую! Я готовий повертатися сюди ще й ще. Тут є те, чого так не вистачає в Москві… море".

"Москва, дякую! Як же я люблю це місто. І вас!".

Фото: instagram.com/misha_marvin

Також в інтерв'ю співак згадав про батьків, двох братів та сестру TAYANNA, але ні словом не обмовився про війну в Україні.

"У мене батьки дуже прості люди, простіше не зустрічав. У мене зараз тато без роботи, і мама теж. Батьки все життя займалися поїздками до Польщі на заробітки. Зі мною завжди залишалася сестра. Ми жили дуже скромно", - казав він

Читайте також: Співає про Бориспіль в Росії: де зараз співачка Йолка, яка мовчить про війну в Україні.

Міша Марвін заявив, що мріє стати мільйонером і не думає про те, щоб залишати країну-агресор. "Потрібно прагнути до того, щоб за місяць заробляти від 10 млн рублів", - сказав він.

Фото: instagram.com/misha_marvin

Позиція TAYANNA щодо брата-зрадника

Тетяна Решетняк (справжнє ім'я співачки) рідного брата не засуджує, а тих, хто вказував на його зраду України, назвала "злими людьми".

"Чому ж. Я відповім, напишіть йому. А в мене своє життя і я його живу так, як вмію і хочу. І чого вам бажаю - проживати своє життя, а не копатися в чужих. Які ж ви люди злі. То ваша реальність і ваші думки. Моя реальність інша і мій меседж був іншим. Але вам до тієї глибини ще тішки треба пожити", - відповіла артистка у коментарях у себе на сторінці в Instagram.

Фото: instagram.com/tayanna_reshetnyak

Фото: instagram.com/tayanna_reshetnyak

В інтерв'ю Славі Дьоміну в липні 2022 року TAYANNA заявляла, що її брат остаточно розкрав відносини з Black Star і виїхав із РФ на другий день російського вторгнення.

"З Тіматі він вже давно не спілкується, ніколи і не спілкувався з ним близько. 25 лютого він уже виїхав з Росії, він переїхав у Дубай. Контракт у нього мав закінчитися у квітні, але він його закінчив швидше. Він розірвав абсолютно всі зв'язки і поїхав. Тепер він не має жодного відношення до цієї компанії", - розповіла співачка.

Фото: instagram.com/misha_marvin


Раніше ми розповідали, що зрадницю Анну Асті назвали співачкою року в Росії: під час війни вона втекла до Москви.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття