Лайм

MELOVIN після помітного схуднення розповів про невиліковну хворобу

Співак налякав шанувальників

Співак MELOVIN (справжнє ім'я – Костянтин Бочаров) поділився несподіваними подробицями про своє здоров'я. За словами співака, у нього "невиліковна хвороба, від якої страждає людство".

Поки що 26-річний артист не поспішає називати діагноз, тому його налякані фанати перераховують у коментарях можливі варіанти – гепатит, цукровий діабет, ВІЛ, рак та інші тяжкі хвороби.

Читайте також: Розвиток хвороби вдалося зупинити: телеведучий Богдан Шелудяк розповів про свій стан.

Фото: https://www.instagram.com/melovin_official/

"У мене хвороба, яка, на жаль, невиліковна. Я давно хотів розповісти, але не міг зібрати себе до купи. Мене багато питали, чому я так різко схуд, але все не просто так. Багато людей або здогадуються, або роблять якісь натяки, і мене це трохи "ріже. Важко було зібратися і розповісти. Я довго проходив медичні обстеження, пропадав, не з'являвся в соцмережах, а потім почав активно вести своє життя.Тому що зрозумів: коли як не зараз це робити. Тому що наша сила - у допомозі собі", - заявив MELOVIN в Instagram.

Співак показав, як проходив забір крові у клініці. Інших подробиць про своє самопочуття, симптоми чи діагностику хвороби він поки що не озвучив, але пообіцяв поступово ділитися подробицями свого шляху.

"Я хочу поговорити про це, щоб з сьогоднішнього дня ти дбав про себе і не дав хвороби шансів на розвиток", - додав він.

Фото: https://www.instagram.com/melovin_official/

Раніше в інтерв'ю "Люкс ФМ" MELOVIN зізнавався, що мав проблеми з алкоголем. Також у 2021 році співак розповідав, що приймав антидепресанти та страждав від панічних атак.

MELOVIN - один із учасників Національного відбору на "Євробачення-2024". До 20 листопада стане відомо, чи увійшов він до десятки фіналістів.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття