Лайм

У мене були запої: MELOVIN зізнався, що зловживав алкоголем

Виконавець не побоявся озвучити особисті подробиці

Український співак MELOVIN (справжнє ім'я – Костянтин Бочаров), який нещодавно прокоментував скандал з Поляковою через її виступ на весіллі у Львові, розповів про залежність від спиртного. За словами музиканта, він зловживав алкоголем до тих пір, поки не зрозумів, що із цим час закінчувати.

Відвертостями на цю тему виконавець поділився під час розмови з Євгеном Фешаком в рамках шоу "33 питання", яке виходить на YouTube-каналі "Люкс ФМ". Хлопець зізнався, що у минулому міг би назвати себе алкоголіком.

Читайте також: Психологи не впорались: Цибульска розповіла про лікування депресії і показала відео з того періоду.

Фото: instagram.com/melovin_official

"Я міг би себе назвати алкоголіком. Я просто не виглядав як якийсь негативний образ алкоголіка. Я був побутовим інтелігентом. Я нікому не грубив. У мене були запої. Я відчув, що з цим пора зав’язувати. Це точно тобі не додає здоров’я. Мені здається, жити без алкоголю набагато цікавіше, коли ти пам’ятаєш кожен свій момент, кожен день – це клас", - ділиться Костянтин.

"Найбільше я любив джин, віскі, ром. Напевно, якби пив цей алкоголь у чистому вигляді, було б усе файно. А коли ти починаєш змішувати з колою, соками чи ще чимось… це просто г*вно. Я змусив усіх своїх друзів перестати пити, і це класно. Мені здається, ніхто з них не хотів втрачати мене", - також додає він.

Читайте на тему: "Міс Всесвіт Україна-2023" зізналася, що ледь не вчинила самогубство через втрату стосунків.

Також MELOVIN зауважив, що у свої 26 років зрозумів, що наразі у його житті настав етап змін та переосмислення. Він розповів, що обходиться без спиртного вже більше 120 днів.

"Досить бухати, друзі. Уже літа зовсім не ті. Я відчуваю свої 26 років як якесь переродження та переосмислення. Алкоголь під час війни, під час великого стресу – він тебе ще більше вбиває", - підсумував артист.

Фото: instagram.com/melovin_official

Нагадаємо, MELOVIN - український співак, переможець шостого сезону українського вокального шоу "X-Фактор", переможець другого сезону гіпершоу "Маска". Представник України на 63-му пісенному конкурсі "Євробачення" в Португалії з піснею "Under The Ladder", де посів у фіналі 17-те місце. У липні 2021 року артист наважився на камінг-аут. І зробити це він вирішив під час виступу на масштабному музичному заході Atlas Weekend.

  • Завжди хочеться зірватися: раніше Позитив розповів про подолання алкогольної залежності. Артист понад три роки боровся з цією хворобою, і лише нещодавно зізнався, як йому вдається контролювати бажання вживати спиртне.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші