Лайм

Зірка "Дизель шоу" Олег Іваниця, який нині служить у ЗСУ, став татом учетверте

Багатодітний батько поділився подробицями радісної новини

Український актор, екс-учасник "Дизель Шоу" Олег Іваниця учетверте став батьком. Дружина Лана народила йому сина, і пара дала новонародженому малюкові ім'я Орест.

Радісною звісткою знаменитість поділився в програмі "ТСН Наодинці". "У мене є троє дітей, які кровні, і донька Лани – Анітка – теж моя дитинка. Сумарно четверо. Оресту зараз два місяці. Це прекрасно, коли ти бачиш, як формується людинка. Спочатку просто жодної реакції, потім вона тебе вже помічає, потім у неї з'являється прототип усмішки на обличчі. Це прекрасно", - розповів він.

Читайте також: Екс-учасник "Дизель шоу" Олег Іваниця у ЗСУ висловився про колишніх колег, які втекли до Росії.

Фото: instagram.com/o_ivanytsia

Іваниця також зазначив, що планував бути на пологах, аби підтримати дружину, проте через службу у лавах ЗСУ він не був до кінця впевнений, що зможе це зробити та отримати відпустку. Однак захиснику все ж вдалося бути поруч з коханою, хоч із запізненням на 10 хвилин.

"На пологи Ореста не встиг. Я приїхав через 10 хвилин після того, як він народився. Ми тоді були на сході. Я розумію, що звідти немає відпусток. Народження дитини то входило в перелік варіантів, коли тебе можуть відпустити, то ні. Ми на сході, Лана пише, що вже поїхала до пологового. Командування пішло на зустріч, мені дали відпустку. Я приїжджаю, заходжу і бачу вже дитинча лежить на животі в Лани", - сказав чоловік.

Читайте на тему: Комісія проголосовала одностайно: Емеральд після погроз колишнього розповіла про "першу перемогу".

Фото: instagram.com/o_ivanytsia

Нагадаємо, Олег Іваниця виховує двох дітей від минулого шлюбу: доньку Ольгу та сина Остапа. Його друга дружина Лана має доньку Аніту від попередніх стосунків. Пара, яка разом виховує вже 4-х дітей, пішла під вінець у період повномасштабної війни. Раніше у коментарях ЗМІ чоловік розповідав, що познайомився з зі своєю майбутньою обраницею у мережі, вони погуляли, потім "закрутилося", і вирішили одружитися влітку минулого року.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників