Лайм

Не було страху: Ксенія Мішина згадала, як пішла від чоловіка на 5 місяці вагітності

В юності акторка пережила невдалий шлюб

Ксенія Мішина неодноразово розповідала про психологічне насильство, яке пережила у стосунках з колишнім цивільним чоловіком та батьком її сина Платона. Тепер акторка згадала, як пішла від екскоханого на п'ятому місяці вагітності.

У проекті Раміни Есхакзай "30+" артистка зізналася, що вагітність не була запланованою, але була бажаною для її партнера, який був старший за неї на 10 років. На той момент Ксенії було 20 років, а її обранцеві Олександру – 30. "Він хотів дитину. Він мені казав: "Я хочу дитину", – поділилася акторка.

Читайте також: Набрала 31 кг: Ксенія Мішина показала, як виглядала під час вагітності.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Проте вже з першого місяця чоловік став проявляти свою жорстку сторону. Вагітна Ксенія, яка мала сильний токсикоз, чотири місяці терпіла приниження, а потім вирішила піти від аб'юзера і поїхати до батьків у Севастополь.

"У нас з першого місяця почалася якась історія не дуже... Я поїхала від нього на п'ятому місяці. Чотири місяці я промучилась з ним і біля туалету. А потім я просто сіла і сказала: "А нах*ра мені все це потрібно? Що я роблю?". У мене взагалі не було страху. Мені так погано було з ним. Це страшніше, ніж я сама, - пояснила Мішина. - Я поїхала до батьків, і мені було соромно, що так сталося в моєму житті. Існують стереотипи, що один раз на все життя".

Читайте також: Ксенія Мішина згадала, як колишній чоловік спустив її зі сходів.

Чоловік не бачив своєї дитини і не цікавився її життям 10 років, а на початку повномасштабного вторгнення з'явився і спробував виправдатися. "Так, немає мені жодних виправдань. Я злякався. Зрозумів, що не можу. Я боявся, я не розумів, що робити далі", - сказав він Ксенії.

Мішина розповіла, що батько подарував синові велосипед та захотів з ним познайомитися. Але згодом акторка зрозуміла, що несподівана поява Олександра в їхньому з Платоном житті не пов'язана з його батьківськими почуттями.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

"Він взагалі не допомагав, ні копійки не дав на виховання сина. Все, що має син від нього, - це велосипед. І тільки тому, що він через 10 років з'явився. Він з'явився, і я бачила, що мій син не розуміє взагалі, хто це і що з ним робити... Він з'явився на початку війни. Я запитала у дитини, хочеш чи не хочеш... Він сказав, що хоче познайомитися, - розповіла Мішина. - Але через деякий час я зрозуміла, що у цього тата мета не побудувати стосунки із сином, а побудувати якісь питання зі мною. Він почав говорити, що у нього вільні стосунки зі своєю сім'єю. Він мені сказав одного дня, що не відчуває справжньої любові до дитини, і я послала його".

Нині Ксенія не хоче мати з колишнім жодних стосунків. Акторка сама виховує 11-річного сина та забезпечуючи йому щасливе і повноцінне життя.

Фото: instagram.com/misha.k.ua

Раніше Мішина зізналася, що Платон до 7 років жив із її батьками у Криму, доки вона будувала кар'єру.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита