Лайм

Екс-учасник "Дизель шоу" Олег Іваниця у ЗСУ висловився про колишніх колег, які втекли до Росії

До початку війни російські актори жили і працювали в Україні

Колишній актор "Дизель шоу", а нині військовослужбовець ЗСУ Олег Іваниця прокоментував зраду Сергія Писаренка та Євгена Нікішина. Російські актори жили та активно знімалися в Україні, але після початку повномасштабної війни благополучно повернулися в Росію.

"Спочатку вони записали звернення, що це війна. Я так думаю, ну красавчики, молодці. Потім, коли мені сказали, що вони знову туди [у РФ] переїхали, це був такий мікрошок", - сказав воїн проекту "ТСН Наодинці" та нагадав, що Писаренко має українське коріння.

Читайте також: Дмитро Танкович розповів, чому актори "Дизель шоу" Писаренко та Нікішин повернулися в Росію.

Фото: instagram.com/o_ivanytsia

Іваниця сказав, що не заздрить своїм колишнім колегам, а також коміку Андрію Молочному, який продовжує виступати в Росії на корпоративах та брати участь у зйомках місцевого Comedy Club.

"Я зовсім не заздрю Писаренку, Нікішину, Молочному. Вони зараз живуть там, вони все одно знають, що живуть у країні, яка вбиває їхніх близьких, родичів. У тій економічній системі вони платять податки. На їхні гроші будуються ракети, які руйнують країну. Мені, здається, що совість зсередини їх просто згризає. Я їм, чесно кажучи, не заздрю", - висловився Олег Іваниця.

Читайте також: Зустрів день народження на фронті: куди зник телеведучий та колишній учасник "Дизель шоу" Максим Неліпа.

Фото: facebook.com/pabaduba

Сергій Писаренко та Євген Нікішин були запрошеними акторами гумористичної програми "Дизель шоу", а з 2019 року стали її постійними учасниками. Писаренко одружений з українкою, жив останні роки під Києвом.

24 лютого 2022 року, коли Росія розпочала повномасштабне вторгнення, обидва актори знаходилися в Україні. Вони застали вибухи російських ракет, а один сняряд пробив дах і стіну будинку, де Писаренко жив зі своєю сім'єю.

У березні артисти записали спільне відео, в якому закликали зупинити війну, уточнивши, що це не "спецоперація", але при цьому Росію агресором не назвали.

Проте вже у лютому 2023-го Писаренко показав справжнє ставлення до України.

"Коли почалися бойові дії на території України, ми з Євгеном знаходилися в Києві на зйомках "Дизель шоу". Ми вирішили якнайшвидше покинути країну. Цей нещасний випадок стався на кордоні України та Угорщини. Спецслужби України буквально під дулами автоматом змусили нас сказати кілька пропозицій проти спецоперації. На ролику видно, що ми знаходимося у відділенні поліції, за нами ростомір, Женя стоїть у напівнепритомному стані", - заявив Писаренко в інтерв'ю пропагандистам і додав, що любить Росію і нікуди їхати він не збирається.

Читайте також, що відомо про коміка Андрія Молочного, який розповідав про "натовп фашистів" у Києві.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування