Лайм

MELOVIN розкрив свою невиліковну хворобу, яка проявлялася коливаннями ваги

Діагноз підтвердився після проходження аналізів

Днями виконавець MELOVIN (справжнє ім'я – Костянтин Бочаров) налякав своїх шанувальників новиною про те, що має невиліковну хворобу. Тоді артист не став уточнювати діагноз, але цього разу нарешті наважився це зробити. У соцмережах він повідомив, що страждає на цукровий діабет MODY типу.

У Instagram-stories музикант розповів, як саме дізнався про свій діагноз. Він зазначив, що причиною стали різкі коливання ваги, яка то зменшувалась, то збільшувалась. З цієї причини співак хотів звернутися до фахівців, аби видалити грудки Біша, оскільки вважав, що це покращить ситуацію. Після здачі аналізу крові Костянтин дізнався про хворобу і був шокований.

Читайте також: Розвиток хвороби вдалося зупинити: телеведучий Богдан Шелудяк розповів про свій стан.

Фото: instagram.com/melovin_official

"Як я дізнався про свою хворобу? Сюрреалістично. В мене завжди були проблеми з зайвою вагою. То я важу 85, то і 70 кг. І що я хотів зробити? Я хотів видалити грудки Біша (скупчення щільної жирової тканини, яке формує жирове тіло щоки). Я думав, що в цьому проблема і все вдасться вирішити. Звісно ж, без аналізів це робити не можна. Я здав кров і випав", - поділився він.

Виконавець звернувся до підписників із проханням стежити за своїм здоров'ям, вчасно обстежуватись та любити себе, аби уникнути небажаних наслідків: "Найголовніше – щоб ви зрозуміли, що за собою треба слідкувати і себе треба любити, себе треба перевіряти завжди. У мене цукровий діабет MODY типу, генетичний. Діабет тебе з’їдає зсередини, якщо ти вчасно не почнеш діяти і зупиняти його".

Також MELOVIN подякував своїй аудиторії за слова підтримки, які отримав після озвучування новини про хворобу. Музикант зізнався, що йому надіслали купу повідомлень, у яких люди не пошкодували для нього теплих приємних слів.

Читайте на тему: Де зараз Катерина Тишкевич і що відомо про її хворобу, яку довго не могли діагностувати.

Фото: instagram.com/melovin_official

Нагадаємо, раніше артист зізнавався, що спершу не міг наважитись на те, щоб публічно розповісти про свою хворобу. Після низки медичних обстежень та роздумів на цю тему він дійшов висновку, що саме зараз - той момент, аби активно вести своє життя. Співак також наголосив, що "сила людини - у змозі допомогти самій собі".

Для довідки: що таке MODY-діабет? На відміну від перших двох типів, MODY-діабет – аутосомно-домінантне захворювання, яке з імовірністю 50% передається нащадкам. Це група генетичних захворювань з порушенням функції бета-клітин підшлункової залози, що виділяють інсулін.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття