Лайм

Камалія заявила про "дружні" стосунки з Захуром після заяв про розлучення

Артистка озвучила нові подробиці особистого життя

У квітні цього року виконавиця Камалія оголосила про розлучення із Мохаммедом Захуром, з яким була у шлюбі близько 20 років. Після цього з боку артистки пролунало ще кілька заяв, а цього разу вона розповіла, як нині спілкується із батьком своїх дітей.

Так, в інтерв'ю для програми "Ближче до зірок" знаменитість зізналася, що зуміла зберегти зі своїм колишнім обранцем дружні та партнерські стосунки. При цьому називати причину розлучення з мільярдером жінка не стала.

Читайте також: Не тільки Віктор Павлік з дружиною: відомі пари з великою різницею у віці.

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

"У нас дружні стосунки, все добре. Він із дітьми живе у Лондоні. Приїжджає, коли діти приїжджають. Ось влітку вони були. Ми з дітьми їздимо, кудись їх возимо, звісно, і відпочивати. Вони хочуть бути разом із батьками. У нас дуже багато спільних проєктів: благодійних і не благодійних", - висловилася вона.

Також Камалія не приховує, що має складні взаємини з донькою екс-чоловіка від першого шлюбу. Як відомо, Моххамад був в офіційних стосунках з росіянкою, з якою виховує двох дітей: Тетяну та Армана. Ще тоді, коли всі разом мешкали у Британії, відносини між виконавицею та Тетяною загострилися та нерідко ставали причиною конфліктів. Наразі ж співачка каже, що намагається уникати зустрічей із донькою Захура від попередніх стосунків: "Різні погляди… І ревнощі її до батька, і політичні якісь там моменти".

"Захур придбав окрему квартиру в Британії і мої діти живуть з ним, окремо від Тані. Коли я приїжджала, ми один раз бачились на спільному шкільному заході, а так… у мене великого бажання спілкуватися немає", - також додала вона. Раніше ЗМІ також писали, що саме непрості відносини артистки з донькою Захура Тетяною могли стати однією з причин розлучення.

Читайте на тему: Рія, Лаура, Емілія та інші незвичні імена, які українські зірки дали своїм дітям.

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Нагадаємо, разом з колишнім чоловіком співачка виховує двох доньок-двійнят Арабеллу та Мірабеллу. Після новини про розлучення пара неодноразово виходила у світ разом, через що наштовхнула шанувальників на думку про можливе примирення.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків