Лайм

Після ліквідації окупантів на концерті Поліни Меньших Чичеріна розповіла, як ховається від ЗСУ

Путіністка оприлюднила в мережі власну "інструкцію"

Прихильниця кремлівського режиму, співачка Юлія Чичеріна розкритикувала російських загарбників за концерти на окупованій Донеччині. Нагадаємо, наприкінці листопада українська артилерія накрила місце проведення заходу на честь урочистого нагородження 810 бригади морської піхоти РФ. Тоді нашим захисникам вдалося ліквідувати 25 росіян, близько сотні отримали осколкові поранення різного ступеню тяжкості, а у лікарні від отриманих травм померла російська акторка Поліна Меньших, яка саме приїхала на окуповані території, аби розвеселяти агресорів.

Чичеріна на тлі цієї ситуації вирішила дорікнути росіянам за смерті їхніх побратимів. У своєму пості у Telegram-каналі артистка зазначила, що з їхнього боку було надто самовпевнено недооцінювати українських військових.

Читайте також: Частина нацистської системи: Анатолій Анатоліч засудив Шепелєва, який знімає передачу в Маріуполі.

Юлія ЧичерінаФото: t.me/julia_chicherina

Виконавиця і сама доволі часто дає концерти перед окупантами, тому, ймовірно, злякалася, що її може наздогнати подібний сценарій. Для мінімізації ризиків вона вирішила оприлюднити так званими "настановами" стосовно того, як потрібно проводити концерти на передовій.

"Заходи в зоні військових дій повинні проходити без анонсів, раптово, дуже оперативно, мобільно, швидко, по можливості малими групами і в жодному разі не в місцях, які для цього призначені. Не можна товпитися на відкритих просторах, паркуватися в купу, тріпатися всім по телефонах, де ви і навіщо. Умови на цій війні такі, що ворог бачить все, користуючись західною розвідкою, своїми стукачами та нашою безвідповідальністю", - йдеться у публікації Чичеріної.

Читайте на тему: Чоловіком китайської співачки, яка виконала "Катюшу" в Маріуполі, виявився впливовий чиновник.

Нагадаємо, росіянка Поліна Меньших померла внаслідок травм, які отримала під час поїздки до села Кумачове Старобешівського району Донецької області. Туди вона подалася, аби привітати окупантів із днем ракетних військ та артилерії Росії. Предсмертними заявами Меньших стали рядки пропагандистської пісні, де говорилося про те, що громадянам РФ нібито "заздрять".

Чичеріна є палкою прихильницею російської агресії в Україні. Вона неодноразово виступала перед окупантами та розвеселяла їх, а у березні минулого року у мережі з'явилося відео, як вона під пісню "Тулула" знімала український прапор над мерією Енергодару.

Фото: t.me/julia_chicherina

Росіянка давно підтримує злочинну політику РФ. У 2015 році після виступу в окупованому Луганську її було оголошено у розшук СБУ. У 2017 році пропагандистка отримала паспорт "ЛНР" та прописку у Луганську. Ще через рік вона стала довіреною особою Володимира Путіна і виступала з заявами підтримати диктатора на виборах.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші