Лайм

Наталка Денисенко в сльозах розповіла про хворобу, яка виникла у неї через стрес

Зірка фільмів та серіалів озвучила подробиці своїм підписникам

Акторка Наталка Денисенко, яка нещодавно поскаржилася на невдалу стоматологічну операцію, цього разу розповіла про інші проблеми зі здоров'ям. У соцмережах вона поділилася, що поїхала на консультацію до мамолога після того, як відчула у грудях кульку, яка викликала неприємні відчуття.

У Instagram-stories знаменитість повідомила, що після огляду фахівець заявив, що у неї виявили кісту. "Щодо лікарні…Зранку я відчула кульку в грудях, яка боліла…Приїхала на прийом до мамолога і виявилося, що це кіста. Щойно мені зробили пункцію і прибрали її шприцом",- написала вона.

Читайте також: Ілона Гвоздьова показалася на лікарняному ліжку після операції зі збільшення грудей: фото.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Денисенко також зазначила, що маніпуляція пройшла добре, хоч і не обійшлося без неприємних відчуттів. Розповідаючи про свою проблему Наталка не змогла стримати сліз, оскільки розуміла причину появи цього захворювання. Вона зізналася, що це сталося на тлі тривалого стресу, який впливає як на психіку, так і фізичний стан. "Це я вже після процедури…Це не смертельно, було трішки боляче…Але я така засмучена не через фізичний біль…Дуже боляче через те, що розумію, чому це сталося! Війна б'є на психіку, фізичний стан, гормони, і вилазять такі болячки, яких ніколи б у нас і не було", - повідомила акторка.

Читайте на тему: MELOVIN розкрив свою невиліковну хворобу, яка проявлялася коливаннями ваги.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Нагадаємо, Наталка Денисенко - акторка театру, кіно та дубляжу, дикторка, режисерка та телеведуча. В квітні 2017 року вийшла заміж за свого колегу - актора Андрія Федінчика, який нині служить на фронті та захищає країну від ворогів.

Закохані відіграли три весілля: перше - на Мальдівах, друге - у Києві, запросивши родичів та друзів, третє - їх запросили взяти участь у фестивалі весіль. Пара познайомилася під час зйомок українського серіалу "Клан Ювелірів", де Наталка та Андрій грали закохану пару. Виховують сина Андрія.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували