Лайм

Прийму з радістю: Alyosha заговорила про народження четвертої дитини від Тараса Тополі

Багатодітна мама висловила свою думку

Співачка Alyosha (справжнє ім’я – Олена Тополя) та Тарас Тополя, яким тривалий час доводилося будувати стосунки на відстані, виховують трьох дітей. Нагадаємо, у шлюбі у зіркової пари народилися сини Роман та Марк, а також донька Марія.

Нещодавно виконавиця зізналася, чи планує завагітніти вчетверте. Зокрема, в інтерв'ю для YouTube-програми ТСН "Наодинці" вона зазначила, що народить ще одного малюка, якщо доля їм подарує такий шанс. При цьому багатодітна мама додала, що вони з чоловіком не планували ні другу, ні третю дитину, проте коли дізнавалися про вагітності, питання про те, чи лишати їх, навіть не виникало.

Читайте також: Марсель став іншим: Тимур Мірошниченко з дружиною показали фото з названим сином у день знайомства.

Фото: instagram.com/alyoshasinger

"Я не планую. Але якщо дитина знову прийде до мене, я її прийму з радістю. Запланований у нас Ромка був. Ми працювали над цим питанням. Маркусь з'явився у нас неочікувано, і Марійка з'явилася у нас неочікувано. Але не було питання: ми лишаємо чи не лишаємо", - розповідає Alyosha.

Також знаменитість не приховує, що після третьої вагітності у неї з'явилися проблеми зі спиною. "Вагітності відрізнялися. Треті пологи були найтяжчими, у мене дуже великий живіт був. Після третіх пологів дає знати про себе спина. Відчувалося, що здоров'я десь із Марійкою вийшло", - каже вона.

За словами обраниці Тараса Тополі, перші пологи були найтяжчими та тривали понад 13 годин, тоді як треті - були найшвидшими, все відбулося менше ніж за дві години.

"Перші дві вагітності були легшими. Але перші пологи – були найтяжчими, тривали 13 годин. Це було, до речі, в Америці. Маркусь народився вже набагато легше, але в нього було обвиття, там були страхи певні. Ми, звісно, перевірялися одразу, їздили на всі потрібні процедури і перевірки, все обійшлося і все добре. З Марійкою були найлегші пологи, за півтори години все відбулося", - ділиться артистка.

Читайте на тему: Дуже мало розмовляли: Тарас Цимбалюк назвав причину розлучення з Тіною Антоненко.

Фото: instagram.com/alyoshasinger

Нагадаємо Alyosha та Тарас Тополя узаконили свої стосунки у 2013 році. У тому ж році у них народився первісток Роман, у 2015-му - син Марк, у 2020-му - донька Марія.

Тарас Тополя близько півроку був солдатом ЗСУ: разом із клавішником Сергієм Вусиком та гітаристом Дмитром Жолудем він працював парамедиком та займався евакуацією поранених. Через півроку служби артистів вивели у резерв, і наразі вони не виконують бойових завдань. Alyosha 1,5 року прожила у США, і нещодавно пояснила, чому нарешті наважилась повернутися в Україну з трьома дітьми.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували