Лайм

Акторка Наталка Денисенко оголилася у новій фотосесії: її чоловік-військовий відреагував

Знаменитість не боїться сміливих експериментів

Акторка Наталка Денисенко продовжує дивувати шанувальників сміливим контентом. Нагадаємо, нещодавно вона знялася оголеною в акваріумі, а цього разу продемонструвала ще одну, не менш відверту фотосесію.

На своїй сторінці в Instagram зірка фільмів та серіалів опублікувала серію відповідних знімків. На кадрах вона постала повністю оголеною, прикривши пікантні місця білосніжним простирадлом. Навколо неї були розташовані скульптури, які зробили зйомку ще атмосфернішою.

Читайте також: Більше пристрасті й чуттєвості: Денисенко розповіла про зміни в стосунках з чоловіком-військовим.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

"Показую у вікно сідниці російським ракетам. Взагалі під цими фото планувала інший допис, але сьогоднішні обставини змушують зробити лише такий надпис… Вчора зробили такі творчі знімки з моєю Наташею Саніною. Дуже хочеться краси, в будь який час", - зазначила Наталка у підписі до фотографій.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

На сміливу публікацію відреагував обранець акторки Андрій Федінчик, який також є актором, а нині захищає нашу країну у лавах ЗСУ. Зокрема чоловік зазначив, що окупанти не заслужили такої краси. Також він пожартував про те, що під'їде на фотосесію: "Та ні, на таке вони не заслужили. Дзвони фотографу, я під'їду на фотосесію".

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Тим часом інші користувачі мережі не пошкодували для Денисенко компліментів. Вони написали, що кадри вийшли дуже красивими та естетичними. Ось деякі коментарі користувачів мережі з цього приводу:

"Таку дупцю не гріх показати", "Дуже ніжно", "Ай! Це максимальна естетика", "Неймовірно!", "Ідеал жіночності: тендітна та сильна одночасно".

Читайте на тему: Псує репутацію: Наталку Денисенко розкритикували за відвертий купальник на відпочинку.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Наталка Денисенко - українська акторка театру, кіно та дубляжу, дикторка, режисерка та телеведуча. В квітні 2017 року вийшла заміж за свого колегу - актора Андрія Федінчика. Пара відіграла три весілля: перше - на Мальдівах, друге - у Києві, запросивши родичів та друзів, третє - їх запросили взяти участь у фестивалі весіль. Вони познайомилося під час зйомок українського серіалу "Клан Ювелірів", де вони грали закохану пару. Виховують сина.

Фото: instagram.com/natalka_denisenko

Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Федінчик, як і багато інших українців, став на захист Батьківщини.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Захоплююсь українками: новий "Холостяк" Терен розповів, яку дівчину шукатиме на проекті

Герой 13 сезону шоу "Холостяк" Олександр "Терен" Будько прокоментував свою участь у проекті та розповів, яку дівчину шукатиме

Зірка шоу "МастерШеф" Влад Міцкевич потрапив у ДТП: у якому стані кулінар

Влад Міцкевич потрапив в аварію. Чоловік отримав численні травми

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава