Лайм

Наталка Денисенко у сльозах розповіла, що під наркозом їй видалили не той зуб

Актриса поскаржилася на лікарів

Наталка Денисенко у сльозах вийшла на зв'язок із підписниками в Instagram і розповіла, як під час стоматологічної операції їй видалили не той зуб, який її турбував.

Читайте також: Убили у ветклініці: Даша Астаф'єва повідомила про втрату улюбленого вихованця.

Інцидент стався після того, як актриса на годину запізнилася на заплановану процедуру видалення двох зубів мудрості. Один із них її турбував, а другий Денисенко хотіла видалити "за компанію". Але коли знаменитість прокинулася від наркозу, проблемний зуб був на місці.

Фото: https://www.instagram.com/natalka_denisenko/

"Замість того зуба, який у мене болів, мені видалили інший зуб, який взагалі мене не турбував. Як так? Ну, що за лікарі", - обурилася засмучена жінка.

Виявилося, що анестезіологи поспішали на іншу операцію до військового, і замість двох зубів вирішили видалити один, який не болів.

"Потрібно було вирвати той зуб, який мене турбує. Не знаю, як так можна було зробити. Я дуже засмучена. Якщо вони розуміли, що не встигають видалити два зуба, то мали спитати, - розповіла заплакана актриса. - Я дуже поважаю наших військових, вдячна їм за захист, але чому не почати із зуба, який у мене болить?"

Читайте також: Даша Квіткова заявила, що пластичний хірург Камінський залишив їй різні ніздрі та виїхав з України.

Пізніше Денисенко написала, що не може відійти від стресу, адже заплатила за операцію чималі кошти, а отримала не те, що потрібно.

Фото: https://www.instagram.com/natalka_denisenko/

"На знімку видно, і я говорила про зуб, який мене турбує. Я за те, щоб ставити у пріоритет наших військових - це святе. Але чому лікарі та анестезіологи не попередили, що не встигнуть видалити два зуби? Не приступили насамперед. до того зуба, який болів? Я оплатила операцію. Тоді чому я не отримала свої послуги? Я така засмучена не була давно", - додала вона.

Раніше зірка "МайстерШеф" Тетяна Литвинова розповіла, що зробила три пластичні операції: що вона змінила.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа