Лайм

Оззі Осборн заявив, скільки років йому залишилося жити "в найкращому випадку"

Зірка поділився власними припущеннями

Британський рок-музикант Оззі Осборн, який відомий палкою підтримкою України, озвучив нові подробиці стосовно стану свого здоров'я. Зокрема, чоловік заявив, що, на його думку, йому залишилося жити 10 років. Як відомо, за останній час знаменитість пережив численні операції, і через проблеми з самопочуттям навіть пішов зі сцени.

У інтерв'ю Rolling Stone артист сказав, що "не боїться смерті, але не хоче прожити болісне та жалюгідне життя". "В найкращому випадку мені залишилось 10 років. А коли ти стаєш старшим, час прискорюється іще більше. Нещодавно ми з Шерон (дружина виконавця) відзначили 41-у річницю весілля, і це просто неймовірно для мене!" - заявив Осборн.

Читайте також: Оззі Осборн випустив альбом на вінілі в кольорах прапора України.

Оззі ОсборнФото: instagram.com/ozzyosbourne

Також Оззі сподівається, що в майбутньому йому випаде шанс вийти на сцену. При цьому він не виключає той факт, що, ймовірно, йому більше ніколи не вдасться це зробити. "Якщо я зможу виступити знову, я це зроблю. Як прощання з найкращими стосунками в моєму житті. На початку моєї хвороби, коли я припинив гастролі, я був справді розлючений на себе, лікарів і світ. Але з часом я просто сказав: "Ну, можливо, я просто повинен прийняти цей факт", - говорив він.

Нагадаємо, у 2003 році фронтмен гурту Black Sabbath пошкодив хребет внаслідок масштабної аварії, після якої йому зробили кілька операцій. Ситуація погіршилася у 2019-му році після того, як артист травмувався вдома. Також у нього діагностували хворобу Паркісона у січні 2020-го року.

"Друга операція пішла кардинально не так і фактично залишила мене калікою. Я думав, що буду працювати після другої і третьої. Знайшли пухлину в одному з хребців, тож довелося все це видалити", - коментував тему свого здоров'я зірка. Після цієї другої операції чоловікові вставили у спину 15 штифтів.

Читайте на тему: Хвороба Паркінсона, деменція і діабет: невиліковні діагнози, з якими живуть світові зірки.

Фото: instagram.com/ozzyosbourne

Весь цей час Осборн продовжував виступати, роблячи у гастрольному графіку регулярні перерви. Однак у лютому цього року він остаточно оголосив, що вимушений піти зі сцени. Це рішення він назвав одним із найскладніших у своєму житті:

"Це, напевно, одна з найскладніших речей, якими мені доводилося ділитися з моїми шанувальниками. Як ви всі знаєте, 4 роки тому в лютому я впав і пошкодив хребет. Моєю єдиною метою відтоді було повернутися на сцену. Мій співочий голос у порядку. Однак після трьох операцій, лікування стовбуровими клітинами, нескінченних сеансів фізіотерапії і зовсім недавно новаторського лікування кібернікою (HAL) моє тіло все ще фізично слабке".

Оззі Осборн - британський рок-співак, музикант, засновник і учасник гурту Black Sabbath, який мав значний вплив на появу таких музичних стилів, як хард-рок і хеві-метал. Успішна кар'єра та величезна популярність принесли артисту неофіційний титул "Хрещений батько хеві-металу". Після виходу з Black Sabbath розпочав сольну кар'єру.

  • Брюса Вілліса побачили на публіці вперше після діагностики деменції: як виглядає актор.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування