Лайм

Нікого не копіюю: "клон" Олега Винника прокоментував свою схожість зі співаком

Чоловік отримує чимало критики на свою адресу

Виконавець DISCOMAN, якого у мережі називають "клоном" Винника, прокоментував свою схожість з популярним артистом. Зокрема він зазначив, що не намагається копіювати Олега Анатолійовича, а лише створює власний диско-стиль у музиці.

Про це DISCOMAN, який не поспішає розкривати своє свого справжнього імені, висловився у коментарі виданню OBOZREVATEL. Чоловік зауважив, що щиро не розуміє, чому його порівнюють з Олегом Винником. Більше того, він отримує чимало повідомлень від "прихильниць-вовчиць", на які намагається відповісти з найкращими побажаннями.

Читайте також: Дуже погана історія: друг Олега Винника заявив, що співака обдурили шахраї-псевдоволонтери.

Фото: instagram.com/discoman_music

"Я не розумію, чому нас порівнюють: музика дуже різна, ніяким чином не перетинається. У мене світле волосся, але не тільки він у шоу-бізнесі таке має. Багато фанаток Олега Анатолійовича пишуть мені особисті повідомлення в соцмережах з погрозами. Але я завжди відповідаю, що щиро бажаю їм любові та миру. Повірте, ніколи справжня українська жінка не буде ображати іншу людину. Я листуюся з деякими його фанатками, стараюся, щоб наше спілкування було максимально культурним. Треба сказати, що також багато прихильниць Олега Винника є прихильницями DISCOMANа", - каже артист.

Також DISCOMAN розповів, що мав можливість познайомитися з колишнім продюсером Винника Олександром Горбенком. За його словами, вони просто поспілкувалися і ні про яку співпрацю мова не йшла. Виконавець додає, що чекає можливості особисто поспілкуватися з Олегом Анатолійовичем:

"З його колишнім продюсером Олександром Горбенком ми спілкувалися, зустрічалися – це просто було знайомство. Про співпрацю не йшлося. З Олегом Анатолійовичем із задоволенням поспілкувався б. Знаю, що він зараз перебуває в Німеччині. Думаю, що дуже скоро ми можемо там побачитися. Плануємо незабаром поїхати туди на гастролі. Буду щиро радий бачити Олега Винника на своєму концертному виступі".

Наостанок DISCOMAN зауважив, що не намагається "забрати у когось шматок хліба", оскільки найголовніша його ціль - завоювати власну аудиторію:

"Насправді виконавець DISCOMAN ні за чим не ховається. Я просто намагаюся зробити нову диско-музику. Нікого не копіюю, ні під кого не кошу. Не маю бажання в когось забрати шматок хліба, а прагну отримати свою аудиторію. В житті я дуже скромна людина, яка тільки з’явилася на цьому олімпі".

Читайте на тему: Він трохи не в собі: продюсер Ясинський прокоментував інтерв'ю Олега Винника.

Фото: instagram.com/discoman_music

Нагадаємо, DISCOMANа почали називати "клоном" Винника після того, як у мережі з'явився кліп за його участю. Ролик опублікували на старій сторінці Олега Винника в Instagram, до якої співак більше не має доступу. Відео з'явилося з підписом Show Must Go On Show (Шоу має продовжуватись), і на кадрах можна побачити, як артист співає про гендер та не поспішає показувати своє обличчя.

Образ таємничого співака максимально схожий до образу Винника у часи його найбільшої популярності. У коментарях шанувальники Винника не оцінили такої прем’єри та звинуватили колишнього наставника Винника Олександра Горбенка у плагіаті. Юзери вимагали повернути сторінку співакові та не видавати творчість DISCOMANа за творчість Олега Анатолійовича.

Фото: instagram.com/olegg._.vynnyk

  • У той час Винник продовжує знаходитись за кордоном. Нещодавно з'явилися чутки, що знаменитість нібито планує заробити грошей під прикриттям благодійності. Детальніше про цю ситуацію - читайте тут.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита