Лайм

47-річна співачка Lama вперше зізналася, чому вирішила не народжувати дітей

2023 року українська співачка Lama (справжнє ім'я - Наталія Деньків) повернулася на сцену після тривалого затишшя. Артистка зізналася, що у шоу-бізнесі їй завжди було некомфортно, і для повернення до публічного життя знадобилося майже 10 років.

Особисте життя Лами тривалий час залишалося загадкою, і в інтерв'ю Славі Дьоміну вона відкрила завісу таємниці. 47-річна співачка вперше зізналася, скільки разів була одружена і чому вирішила не народжувати дітей.

Читайте також: Лілія Ребрик відповіла на закиди, що третя дитина допоможе її чоловікові відкосити від армії.

Фото: https://www.instagram.com/lamaukraine/

"Я не буду хейтерам розповідати, чому не хочу дітей, тому що я реалізована. У мене пісні - мої діти. Я реалізована в цьому. Вважаю, що мамою бути - це дуже велика відповідальність і теж мистецтво. Ти повністю маєш у це пірнути, - каже Наталя. - Я ніколи не хотіла дітей, тільки в дитинстві, коли були ляльки. А коли почалася кар'єра, подумала: "А навіщо мені це?" Зі сторони говорили, що потрібно. Але кому потрібно, їм чи мені?"

Співачка вважає, що якщо жінка на духовному рівні не хоче дітей, то їй це "не дасться". Сама вона зізналася, що ніколи не пила протизаплідних пігулок: "Те, у що ти віриш, те й маєш".

Нині вокалістка Lama живе у квартирі за містом зі своїм цивільним чоловіком Романом. "У нас класні собачки, свій світ і кожен день як свято", - сказала вона.

Фото: https://www.instagram.com/lamaukraine/

Раніше артистка 15 років перебувала у стосунках зі своїм продюсером Віталієм Телезіним. Він був її цивільним чоловіком. Після розлучення парі вдалося зберегти дружні стосунки, і нині вони разом працюють над проектом Lama.

Читайте також: 43-річна Соломія Вітвіцька відповіла, чому ще не стала матір'ю.

Офіційно співачка була одружена лише раз. Коли їй було 18 років, вона вийшла заміж за бойфренда майже відразу після знайомства.

"У мене був хлопець, схожий на Томаса Андерса, і я в нього закохалася. Я настільки була відчайдушна, що не розібралася, хто він, що він. Коли ми познайомилися, він запропонував одружитися, і я сказала "добре". Наш шлюб тривав десь рік", - зі сміхом згадує знаменитість.

Фото: https://www.instagram.com/lamaukraine/

Раніше Періс Хілтон відверто зізналася, чому її дітей народила сурогатна мати.

Цікаві новини для вас:

Єфросиніна розкритикувала українців, які дивляться "Слово пацана" та слухають російську музику.

Скільки коштують виступи українських зірок на корпоративах: ЗМІ назвали найбільші гонорари.

Вагітна Лілія Ребрик розповіла, що сталося з її недобудованим "будинком мрії" під час війни.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil