Лайм

Це було тяжке рішення: Періс Хілтон розповіла, чому її дітей народила сурогатна матір

Мама двох малюків пояснила, навіщо наважилась на цей крок

Американська світська левиця Періс Хілтон нещодавно вдруге стала мамою. У знаменитості народилася донька, якій вона дала ім'я Лондон. Відомо, що в обох випадках малюки з'явилися на світ за допомогою сурогатного материнства, і 42-річна бізнесвумен зізналася, що це рішення було для неї непростим.

Так, у другому сезоні реаліті "Закохана Періс" виявилося, що Хілтон могла мати дітей і "прагнула" бути вагітною, проте у період своєї найбільшої популярності переживала за безпеку майбутніх нащадків. Саме через це вони з чоловіком вирішили зупинитися на виборі сурогатного материнства. Про це повідомляє видання Daily Mail.

Читайте також: Нарешті зустрілися: блогерка Саша Бо народила третю дитину і показала її перші фото.

Періс Хілтон з синомФото: instagram.com/parishilton

"Процес сурогатного материнства, безумовно, це було тяжке рішення. Але моє життя було надто публічним. Тож, попри те, що дитина біологічно належить мені та Картеру, ми вирішили нехай її виношує сурогатна мати", - ділиться Періс.

Такої ж думки дотримується і обранець знаменитості, 42-річний Картер Реум. Він теж виступає за безпечне майбутнє своєї родини. "Тепер ми маємо сім’ю з Періс і хочемо, щоб вона росла і була нормальною. Ми повинні думати про безпеку. Коли ми йдемо на фермерський ринок, одна справа, якщо хтось зупиняється і просить Періс сфотографуватися. Зовсім інша справа – з дитиною у візочку", - каже чоловік.

Читайте на тему: "Холостяк" Макс Михайлюк та його вагітна дружина креативно оголосили стать майбутньої дитини.

Періс Хілтон з чоловікомФото: instagram.com/parishilton

Про народження другої дитини Хілтон повідомила наприкінці листопада. "Я просто на сьомому небі від щастя, що наша маленька принцеса вже тут! Моє життя стало таким повним, коли у мене народився мій маленький хлопчик, а тепер ще й дівчинка", - коментувала радісну звістку мама двох дітей.

Нещодавно знаменитість також поділилася у мережі теплими сімейними фото, на яких позувала разом із 10-місячним сином Феніксом та іншими близькими людьми. "Святкуємо народження нашої маленької дівчинки Лондон рожевим Різдвом. Я люблю своїх дітей дуже сильно!" - йшлося у підписі до знімків. Однак показувати маленьку Лондон зірка поки що не стала.

Фото: instagram.com/parishilton

  • Раніше користувачі мережі припустили, що син Періс Хілтон хворий. У чому саме справа та як відреагувала на це світська левиця - читайте тут.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита