Лайм

Вагітна Лілія Ребрик розповіла, що стало з її недобудованим "будинком мрії" під час війни

Лілія Ребрик знаходиться на 5 місяці вагітності, і в березні 2024 року чекає на народження третьої дитини від свого чоловіка Андрія Дикого. Сім'я української телеведучої розширюється, тому вирішила "розморозити" будівництво будинку під Києвом. Про це 42-річна знаменитість розповіла на своїй сторінці в Instagram.

Ребрик опублікувала знімок, на якому позує на першому поверсі двоповерхового будинку, де ще не розпочалися оздоблювальні роботи.

Читайте також: Лілія Ребрик відповіла на закиди, що третя дитина допоможе її чоловікові відкосити від армії.

Фото: https://www.instagram.com/liliia.rebrik/

"Ми крихкими кроками відновили ремонтні роботи у нашому новому будинку, який купили ще до початку повномасштабної війни, який називали "будинком мрії". Але війна поставила все на паузу довжиною майже два роки, - розповіла артистка. - Було багато сумнівів: продовжувати ремонт, або не продовжувати, на часі чи не на часі. Все ж таки прийняли рішення потроху рухатися вперед. І зрозуміли, що ми не одні такі".

За словами Лілії Ребрик, багато хто з її підписників під час війни робить ремонт у своїх будинках та квартирах, і для неї це стало приємним шоком.

"Ми, українці, вміємо жити всупереч обставинам. Загалом у будинку ще дуже багато роботи, але не опускаємо руки і потроху живемо життя. Якщо живі, то треба жити, ви ж пам'ятаєте", - висловилася вона.

Читайте також: Не рахуйте чужих грошей: Лілія Ребрик відповіла на хейт через відпочинок на морі.

Фото: https://www.instagram.com/liliia.rebrik/

Нині Лілія Ребрик із чоловіком та двома дітьми живуть на дачі за 50 км від Києва. Також родина має квартиру в Києві, але не живе там через ризик обстрілів.

"Ми зараз живемо за містом на нашій дачі, яку купили кілька років тому. Хотілося мати почуття вікенду, збирати речі, вантажити машину, їхати за місто. Врешті-решт дача стала домівкою, бо спочатку було 2 роки локдаунів і карантинів. Ми зробили город, басейн, літню кухню, сад, мангал облаштували все, посадили квіти. Потім — війна. Зараз це своєрідний дзен. Це наш крихкий спокій, - розповіла ведуча. - У Києві ми живемо на 22-му поверсі, і чесно, у мене зараз є страх високого поверху. Хоча раніше здавалося, що високий поверх та великі вікна - це розкіш, а тепер навпаки хочеться мати менше вікон і бажано підвал, і відчувати під ногами землю".

Фото: https://www.instagram.com/liliia.rebrik/

Лілія Ребрик розповіла, де народжуватиме третю дитину: в Україні чи за кордоном.

Цікаві новини для вас:

Колишня дружина Остапчука нагадала про розділення майна у день його річниці з новою коханою.

Хороший будинок біля моря: Зібров розповів, де під час війни мешкає син зрадниці Повалій.

Сестра Софії Ротару розповіла, де живе співачка зі своїм сином Русланом під час війни.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil