Лайм

Єфросиніна розкритикувала українців, які дивляться "Слово пацана" та слухають російську музику

Знаменитість не стала стримувати емоції

Маша Єфросиніна звернулася до прихильників російського серіалу "Слово пацана", який отримав популярність в Україні попри повномасштабну війну. Нагадаємо, у числі поціновувачів ворожого контенту опинилися і українські блогери Анна Алхім та Микола Заліпуха, і за пропагування російського в нашій країні їх вже "рознесли" в мережі.

Своєю чергою Єфросиніна звернулася до українців та згадала вищезгаданих скандальних осіб в емоційному ролику. "Всім споживачам та розповсюджувачам російськомовного контенту в Україні", - написала вона в підписі до відео, яке з'явилося на її сторінці в Instagram.

Читайте на тему: Колишній продюсер "Х-Фактора" під час війни працює в Білорусі з пропутінськими артистами.

Фото: скриншот з російського серіалу "Серце пацана"

"Вкотре за ці два роки російський контент лідирує в чартах прослуховувань і переглядів серед українського населення. Мало того, останніми днями кілька українських блогерів з аудиторією, і не маленькою, обговорюють усі перипетії російськомовного серіалу "Слово пацана". Ну не дає їм спокою, що в цій зал*пі відбувається… - говорить ведуча у своєму зверненні. - Днями я розмовляла зі своєю приятелькою, мама якої залишилася жити в Маріуполі, і хочу всім, хто слухає Асті і Басту, і пропагує у своїх профілях і продовжує захищати російськомовний контент…".

Далі знаменитість запропонувала несвідомим українцям "уявити маріупольську ситуацію": коли немає доступу до медичної допомоги без російського паспорта, відбуваються постійні репресії, не залишається доступу до соцмереж. Наостанок Єфросиніна закликала співвітчизників задуматися про те, що прямо зараз, в цю хвилину, на фронті гинуть наші військові, захищаючи "ср*ки тих", хто продовжує тягнути російські стрічки в українській інформаційний простір.

"Уявіть собі маріупольську ситуацію, коли ви не можете отримати медичну допомогу, якщо у вас немає російського паспорта. Ви будете завжди під репресіями, у вас немає доступу до інстаграму, тіктоку, ви не можете рот свій відкрити, інакше вам місце у в’язниці. І все це — російською мовою. Давайте туди? За ваші ср*ки, в цю хвилину, в цю секунду гинуть українські чоловіки і жінки", - сказала Марія.

Читайте також: Не засуджую: Олексій Суханов став на захист Ольги Сумської, чия дочка в Росії мовчить про війну.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Masha Efrosinina (@mashaefrosinina)

Нагадаємо, серіал "Слово пацана" розповідає про Казань в 1980-ті роки, де головні герої з прізвиськами "Єралаш", "Адідас" та "Турбо" відтворюють кримінальну та похмуру атмосферу часів Радянщини. Стрічка набула популярності в нашій країні, і це попри триваючу повномасштабну війну. Деякі користувачі мережі не реагують на хейт з цього приводу та заявляють, що "в Україні немає чогось подібного", тому вони будуть "дивитися те що їм подобається", навіть якщо до чого причетні громадяни країни-агресорки.

  • Нещодавно стало відомо, що колишній режисер "Єралашу", засуджений за педофілію, приєднався до армії російських окупантів.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків