Лайм

Мама чотирьох дітей представить Україну на конкурсі "Місіс Світу-2023": хто вона і як виглядає

Жінка прокоментувала участь у заході

На конкурсі краси "Місіс Світу-2023" Україну представлятиме засновниця ювелірного бренду та мати 4-х дітей Олена Єлізарова. Захід відбудеться у період з 14 по 21 січня у Лас-Вегасі.

Інформація про учасницю, а також її фото вже з'явилися на сторінці Mrs. Ukraine World в Instagram. Зокрема, у публікації зазначається, що спершу нашу країну мала представляти стилістка Лана Малінська, але вона не зможе поїхати на конкурс через сімейні обставини. Є ймовірність, що жінка відравиться на масштабний захід від імені нашої країни у наступному році.

Читайте також: В Англії відбувся перший в світі конкурс краси без макіяжу: як виглядає переможниця.

Олена ЄлізароваФото: instagram.com/mrs.ukraineworld

Що стосується Олени Єлізарової, то вона є засновницею ювелірного бренду "My Lady Jewelry", а також дизайнеркою інтер'єру. Разом з чоловіком-військовослужбовцем виховує чотирьох дітей. "Це ще один майданчик, на якому Україна може заявити про себе. Розповісти про нашу культуру та традиції, зробити більш помітними витвори українських дизайнерів одягу та аксесуарів. Для мене велика честь і відповідальність представляти нашу країну в цей складний час", - прокоментувала свою участь у конкурсі Олена.

Окрім того, бізнес-леді є авторкою дитячої казки та заспокійливої колискової. Композиція здобула визнання на престижній премії Global Music Awards у номінації "Найкраща пісня для дітей".

Читайте на тему: "Дитяче Євробачення-2023" виграла Франція: яке місце посіла учасниця з України.

Єлізарова з чоловіком та дітьмиФото: instagram.com/y.yelizarova

Нагадаємо, "Місіс Світу" (англ. Mrs. World) проводиться щорічно, як захід краси для одружених жінок. Спочатку відбувався у форматі театралізованої вистави краси пані Америки. Наразі ж конкурс влаштований подібно до інших театралізованих конкурсів краси, це також надає особливого значення жіночій думці щодо шлюбу. Був започаткований у 1985 році.

Цікаві новини для вас:

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! ідписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита

Принцесі Шарлотті 9: як виглядає іменинниця і яке місце займає у лінії наслідування престолу

Дочці Кейт Міддлтон і принца Вільяма Шарлотті виповнилося 9 років - подружжя показало нове фото іменинниці

Як змінилися прогнози букмекерів після репетицій на "Євробаченні-2024": на якому місці Україна

alyona alyona і Jerry Heil на 4 місці у таблиці букмекерів про переможців Євробачення-2024 - як змінилися шанси інших учасників