Лайм

В Англії відбувся перший в світі конкурс краси без макіяжу: як виглядає переможниця

Дівчатам заборонено наносити навіть туш і блиск для губ

У Великій Британії пройшов перший в історії конкурс краси без макіяжу. Переможницею "Міс Лондон 2023" стала Наташа Бересфорд, яка вийшла на сцену без краплі косметики на обличчі.

26-річна медсестра-стоматолог випередила 18 інших британок у боротьбі за заповітний титул і тепер побореться за корону "Міс Англія". Дівчина вийшла на сцену у білій мереживній сукні бренду Shikoba Bride, який шиє весільні вбрання з дотриманням екологічних норм, пише New York Post.

Читайте також: Королевою краси в Нідерландах обрали трансгендерну жінку: вона поїде на "Міс Всесвіт".

Фото: instagram.com/natashaberesford

"Я в захваті від того, що мене обрали "Міс Лондон", - сказала вона. - Всі дівчата, які брали участь у конкурсі, такі гарні і по-справжньому надихаючі, тому для мене було великою честю бути обраною".

Фото: instagram.com/missenglandlimited

На сайті конкурсу сказано, що замість того, щоб засліплювати блиском тіней для повік, контуром вилиць або сміливими губами, судді звернули увагу "на професію та освіту" конкурсанток, а також на їхню "природну красу" та "етичні цінності".

Фото: instagram.com/missenglandlimited

Наташа Бересфорд родом із англійського Шеффілда. До Лондона вона переїхала у 2021 році, де почала працювати медсестрою у стоматологічній лікарні у відділенні проекту "Зубна фея", яке лікує маленьких дітей під загальним наркозом.

Минулого року вона вирушила до Уганди, де працювала волонтером у благодійній організації Dentaid, яка надає стоматологічну допомогу бездомним, людям, які пережили насильство, біженцям та іншим нужденним.

Читайте також: Конкурс "Міс Україна Всесвіт" змінив назву через скандал з учасницями "Міс Україна-2023".

Нині дівчина працює в приватній клініці й, окрім своєї волонтерської діяльності, прагне займатися рентгенографією зубів та навчанням гігієні порожнини рота.

Фото: instagram.com/natashaberesford

Друге місце розділили 23-річна студентка інженерного факультету Афроуз Амін та 26-річна помічниця бухгалтера та модель Темі Адейємі.

17-річна студентка косметології Аланта Річардс стала переможницею проекту "Краса з метою", зібравши понад 2 тисячі доларів для благодійної організації із запобігання самогубствам.

Приз глядацьких симпатій дістався 26-річній бізнес-вумен Лорен Мелоун.

Фото: instagram.com/missenglandlimited

Раніше конкурс "Міс Всесвіт" змінив правила для учасниц. Тепер до заходу красунь будуть допущені молоді мами, вагітні та заміжні дівчата.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита