Лайм

Кардиган індиго та штани шоколадного відтінку: модний зимовий образ Олени Зеленської

Перша леді мала стильний та елегантний вигляд

У День святого Миколая, який Україна вперше відзначала 6 грудня, Олена Зеленська відвідала учнів "Школи супергероїв" і передала подарунки від своєї фундації. Для поїздки на Житомирщину перша леді обрала стильний образ у трендових кольорах зими 2023-2024 року.

У своєму Telegram-каналі дружина президента розповіла, що "Школа супергероїв" - це класи, створені при дитячих лікарнях спеціально для маленьких пацієнтів, яким потрібно перебувати там тривалий час.

Читайте також: Олена Зеленська розповіла, як змінилися її стосунки з чоловіком після початку повномасштабної війни.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

"Іноді діти вимушені довго, часом по кілька місяців жити в лікарняних палатах. Через це вони не можуть у звичному режимі відвідувати заклади дошкільної освіти чи школу. А завдяки таким школам, їхнім учителям і педагогам можна й лікуватися, і навчатися одночасно, не відстаючи від програми, здобувати знання, знаходити друзів та будувати плани на майбутнє", - зазначила Олена Зеленська і додала, що у різних регіонах України працює вже 11 таких "Шкіл супергероїв".

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Перша леді відвідала дві школи на Житомирщині та особисто познайомилася з маленькими супергероями. Разом вони дізнавалися про традицію Дня святого Миколая, після чого діти отримали святкові коробки – набори для розвитку і творчості, іграшки і конструктори.

Дружина Володимира Зеленського додала, що такі ж подарунки роз'їхалися й іншими "Школами супергероїв" по всій країні.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Для зустрічі з учнями перша леді обрала комфортне зимове вбрання у модному кольоровому поєднанні. Перша леді одягла широкі штани шоколадного відтінку та кардиган кольору індиго. Поєднання синього та коричневого додало образу елегантності та затишку.

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Фото: t.me/FirstLadyOfUkraine

Минулого місяця Олена Зеленська відвідала будівництво нового житла для сім'ї переселенців – який вигляд мала перша леді України.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також