Лайм

Без макіяжу та з сивим волоссям: чесний образ 56-річної Памели Андерсон на червоній доріжці

Бажання бути натуральною у моделі з'явилося після смерті її візажистки

Памела Андерсон продовжує з'являтися на світських заходах без макіяжу. Після Паризького тижня моди свою природну красу 56-річна модель продемонструвала на церемонії нагородження лауреатів премії Fashion Awards-2023 від Британської ради моди (British Fashion Council).

На червоній доріжці в Лондоні знаменитість з'явилася у простому вбранні, зі звичайною укладкою і без декоративної косметики на обличчі. Памела постала перед фотографами у білому костюмі, що складається зі штанів і трикотажної блузи з невеликим вирізом у верхній частині. Секс-символ 90-х не стала зафарбовувати сивину, а на обличчя наносити макіяж.

Читайте також: Не впізнати без гриму: Ірину Білик розхвалили за рідкісне фото без макіяжу.

Фото: British Fashion Council

На особистій сторінці в Instagram Андерсон подякувала організаторам премії за можливість доєднатися до цьогорічної церемонії. Памела додала, що вона вручала нагороду у номінації "Лідер змін".

Фото: instagram.com/pamelaanderson

Памела Андерсон відмовилася від макіяжу у 2019 році після смерті своєї візажистки Алексіс Фогель, яка померла від раку грудей.

"Вона була найкращою. З того часу я просто відчула, що без Алексіс для мене краще взагалі не носити макіяж", - коментувала тоді модель трагічну новину.

Після "звільнення" від косметики вона також описала свій образ "вільним та веселим": "Я помітила, що всі ці люди роблять помітний макіяж. Але це так схоже на мене - йти проти правил і робити все навпаки, - також говорила акторка. - Я думаю, що всі ми починаємо мати трохи смішний вигляд, коли стаємо старшими, і коли я дивлюся в дзеркало, то сміюся, і кажу собі: Ого! Це справді я… Що зі мною відбувається? Це цікава подорож".

Фото: instagram.com/pamelaanderson

У серпні 2023 року Мадонні виповнилося 65 років: подруга співачки показала, який вигляд має її обличчя без фотошопу.

Цікаві новини для вас:

Новини партнерів

Читайте також

У віці 79 років помер знаменитий британський актор, відомий за фільмами "Титанік" і "Володар перснів"

Британський актор Бернард Гілл помер у 79 років у колі родини - він зіграв у фільмах Титанік та Володар перснів - фільмографія знаменитості

Поділилися зворушливими привітаннями та показали родинні фото: як зірки відсвяткували Великдень-2024

Як українські знаменитості відсвяткували Великдень-2024 - Лілія Ребрик, Ольга Сумська, Злата Огнєвіч та інші показали фото

Відкриття "Євробачення-2024": представниці України з'явилися у символічних образах та нагадали про війну

Якою була поява alyona alyona і Jerry Heil на відкритті Євробачення-2024 - артистки показали образи з символізмом та принесли паску